Matrix T70 XER

de la 28.799,00 lei (4 magazine)
Banda de alergat T70 XER Matrix iti ofera experienta unei alergari naturale si performante, avand o structura robusta si beneficiind de tehnologie avansata. Cadrul de otel asigura o stabilitate superioara. Echipamentul nu necesita intretinere sau lubrifiere. Motorul pe curent alternativ ofera performante durabile. Cu o suprafata de rulare foarte mare, vei simti ca alergi in natura. Poti alege intre trei tipuri de console pentru o gama larga de optiuni de divertisment, programe si acti ...

Descriere


Matrix T70 XER

Banda de alergat T70 XER Matrix iti ofera experienta unei alergari naturale si performante, avand o structura robusta si beneficiind de tehnologie avansata. Cadrul de otel asigura o stabilitate superioara. Echipamentul nu necesita intretinere sau lubrifiere. Motorul pe curent alternativ ofera performante durabile. Cu o suprafata de rulare foarte mare, vei simti ca alergi in natura. Poti alege intre trei tipuri de console pentru o gama larga de optiuni de divertisment, programe si activitate.

Consola XER- Consola noastra include un ecran tactil de 10″ si doua difuzoare de 3 wati integrate, conectivitate la internet WiFi, sistem de operare Android, tehnologie Polar pentru a detecta ritmul cardiac, modul de economisire a energiei, port USB si conectivitate Bluetooth.

LA CERERE SE POATE OFERI MONTAJ!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Matrix T70 XER de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Matrix T70 XER sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.