Matrix Bicicleta fitness cu spatar R30 XR

de la 12.598,99 lei (4 magazine)
Matrix Fitness – marca de fitness cu cea mai mare crestere din lume, a dezvoltat o linie de produse premium pentru a oferi consumatorului posibilitatea de a achizitiona echipamente profesionale pentru acasa.O sala de fitness la tine acasa! Durabilitate – constructie durabila si componente de calitate care rezista la utilizarea intensiva de catre intreaga familie. Performanta – performantele dinamice va ajuta sa atingeti cele mai inalte obiective cu miscari naturale ...

Descriere


Matrix Bicicleta fitness cu spatar R30 XR

Matrix Fitness – marca de fitness cu cea mai mare crestere din lume, a dezvoltat o linie de produse premium pentru a oferi consumatorului posibilitatea de a achizitiona echipamente profesionale pentru acasa.O sala de fitness la tine acasa!

Durabilitate – constructie durabila si componente de calitate care rezista la utilizarea intensiva de catre intreaga familie.

Performanta – performantele dinamice va ajuta sa atingeti cele mai inalte obiective cu miscari naturale si simple.

Functionalitate – vei avea toate caracteristicile pe care le preferi pentru echipamentul tau, de la programe exclusive de formare, monitorizare, calatorii virtuale si altele.

Proiectare – proiectele sunt lucrate in cel mai mic detaliu pentru a raspunde exigentelor utilizatorilor, oferind toate optiunile care vor impresiona prietenii si familia. Cu echipamentele Matrix nu vei simti diferenta intre echipamentul de acasa si cele din salile de fitness.

Bicicleta orizontala cu spatar – Incercati designul versatil care distribuie greutatea in mod optim prin furnizare de sprijin maxim.Cadrul nostru cu forma dubla ofera o mai mare stabilitate si acces mai usor, scaunul ofera maximum de confort si sprijin.

Consola XR – Consola noastra XR, include un ecran LCD mare de 8,5” albastru, facand mai usor cititul si controlul datelor, permitandu-va monitorizarea efortului si depasirea tintelor.

LA CERERE SE POATE OFERI MONTAJ !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Matrix Bicicleta fitness cu spatar R30 XR de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Matrix Bicicleta fitness cu spatar R30 XR sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.