Mastiff Heavy Fire Red Shadow Ps4

Mastiff Heavy Fire Red Shadow Ps4
oferte de la
99.00 lei

(2 magazine)
Heavy Fire Red Shadow Ps4 Heavy Fire Red Shadow PS4 este un produs care va fi lansat de Mastiff la data de 31.12.2019 In viitorul apropiat, tensiunile au ajuns la un punct critic intre Statele Unite si Coreea de Nord, ceea ce a fortat unificarea cu Coreea de Sud. Sgt. Va veni pe campul de lupta, va stabili o capcana si va tine o mitraliera turretata. Inamicul lanseaza o serie de atacuri brutale pentru a ocoli si a elimina Sgt. Cine, cu ajutorul tovarasilor sai, ploua un dus d ...

Descriere - Mastiff Heavy Fire Red Shadow Ps4


Heavy Fire Red Shadow Ps4
Heavy Fire Red Shadow PS4 este un produs care va fi lansat de Mastiff la data de 31.12.2019

In viitorul apropiat, tensiunile au ajuns la un punct critic intre Statele Unite si Coreea de Nord, ceea ce a fortat unificarea cu Coreea de Sud. Sgt. Va veni pe campul de lupta, va stabili o capcana si va tine o mitraliera turretata. Inamicul lanseaza o serie de atacuri brutale pentru a ocoli si a elimina Sgt.
Cine, cu ajutorul tovarasilor sai, ploua un dus de plumb pe tot ce trece in vizorul lui. ? Actiune la 360 °! Utilizati o mitraliera devastatoare, combinata cu un lansator de rachete, pentru a decima inamicii in opt niveluri la 360 °?

Apelati asistenta! Cereti alimentarea si sprijinul de la infanterie, luptator, elicoptere de lupta si multe altele? Rise in rank! Cu peste 30 de medalii de lupta, castigati bonusuri pentru a imbunatati si personaliza mitraliera, lansatorul de rachete, capacitatile de sanatate si asistenta

Caracteristici:
  • Produs licentiat
  • Varsta minima recomandata: 3 ani
Heavy Fire Red Shadow Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mastiff Heavy Fire Red Shadow Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mastiff Heavy Fire Red Shadow Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.