Maruyama MS 0735 W tip rucsac

3.499,00 lei (1 magazin)
Pulverizator pe carucior Maruyama MS 0735 W tip rucsac este un pulverizator profesional fabricat in Japonia. Deoarece pulverizatorul are un rezervor pentru chimicale cu o capacitate de 25 L, o capacitate destul de mare pentru a fi susținută în spatele utilizatorului, acest pulverizator este comercializat împreună cu căruciorul pentru transportarea acestuia. Presiunea maximă a pulverizatorului este de 35 bari. Maruyama MS 0735 W are un motor de 0,66 KW (1CP), motor car ...

Descriere


Maruyama MS 0735 W tip rucsac

Pulverizator pe carucior Maruyama MS 0735 W tip rucsac este un pulverizator profesional fabricat in Japonia. Deoarece pulverizatorul are un rezervor pentru chimicale cu o capacitate de 25 L, o capacitate destul de mare pentru a fi susținută în spatele utilizatorului, acest pulverizator este comercializat împreună cu căruciorul pentru transportarea acestuia. Presiunea maximă a pulverizatorului este de 35 bari. Maruyama MS 0735 W are un motor de 0,66 KW (1CP), motor care are rolul de a susține o presiune constantă pe întreaga perioadă de utilizare a acestuia. Daca îți dorești un pulverizator profesional, care să se ridicela nivelul așteptărilor tale, atunci noi îți recomandăm calitatea japoneză de la Maruyama.

Combinând atât confortul cât și ușurința de operare, pentru a vă oferi pulverizatoare manuale, ideale pentru agricultură, îngrijirea grădinii și combaterea dăunătorilor în zone mai mici. Pulverizatoarele portabile Maruyama au un echilibru excelent și asigură o presiune constantă pe întreaga muncă.


Caracteristici


masa netă (kg)    8.8
lăţime de lucru    2 duze
debit max.    7,1lt./min
motor    Maruyama
tip motor    BE230 22,5cc
putere    0,66
capacitate rezervor combustibil (L)    0,80
presiune max. (bar)    35 (12/14/21)
rezervor chimicale (L)    25
lungime (mm)    350
lăţime (mm)    465
înălţime (mm)    595
bujie    BPMR6Y
ulei motor    2T, în amestec cu benzină


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Maruyama MS 0735 W tip rucsac de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Maruyama MS 0735 W tip rucsac sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.