Maroma Ulei cu Ambra, 10ml

Descrierea produsului: Parfum Ulei cu Ambra Maroma, 10ml:  Parfum ulei 100% natural realizat in India. Acesta are o aroma persistenta, intensa si seducatoare de ambra, santal, vetiver si cuisoare potrivita atat pentru femei, cat si pentru barbati. Parfumul are rolul de a stimula simturile, inducand o stare de relaxare, optimism si incredere. Produsul poate fi purtat cu usurinta in geanta. De asemenea, acesta nu contine parabeni sau parfumuri sintetice. Ingrediente:  Pa ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Maroma Ulei cu Ambra, 10ml

Descrierea produsului:
Parfum Ulei cu Ambra Maroma, 10mlParfum ulei 100% natural realizat in India. Acesta are o aroma persistenta, intensa si seducatoare de ambra, santal, vetiver si cuisoare potrivita atat pentru femei, cat si pentru barbati. Parfumul are rolul de a stimula simturile, inducand o stare de relaxare, optimism si incredere. Produsul poate fi purtat cu usurinta in geanta. De asemenea, acesta nu contine parabeni sau parfumuri sintetice.
IngredienteParfum (fragrance), Santalum Album Oil (ulei de lemn de santal), Vetiveria Zizaniodes Oil (ulei de vetiver), Eugenia Caryophyllus Oil (ulei de cuisoare).
Mod de utilizareSe aplica o cantitate foarte mica de produs in zonele cu puls, precum incheietura mainilor, tample, gat.
Cantitate10 ml.
BrandMaroma

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Maroma Ulei cu Ambra, 10ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Maroma Ulei cu Ambra, 10ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.