Marantz NA6006

3 249.00 lei (1 magazin)
Modelul NA6006 este conceput pentru a satisface toate cerințele ascultătorului de muzică digitală modernă. Dispozitivul se bazează pe modelul avansat ND8006 și include tehnologii de ultima ora și un concept de design audio dovedit pentru cea mai bună performanță audio. NA6006 este special conceput pentru iubitorii de muzică, cu componente selectate și unice, circuitul HDAM Marantz, cu o lățime de bandă mare pentru sunet detaliat. Împreună cu o înaltă calitate a co ...

Descriere


Marantz NA6006

Modelul NA6006 este conceput pentru a satisface toate cerințele ascultătorului de muzică digitală modernă. Dispozitivul se bazează pe modelul avansat ND8006 și include tehnologii de ultima ora și un concept de design audio dovedit pentru cea mai bună performanță audio. NA6006 este special conceput pentru iubitorii de muzică, cu componente selectate și unice, circuitul HDAM Marantz, cu o lățime de bandă mare pentru sunet detaliat. Împreună cu o înaltă calitate a conversiei digital analogice, o construcție mecanică robustă și alimentare avansata, sunetul este de neegalat, calitate Marantz legendara. Dispozitivul oferă un ecran de înaltă calitate, stocare USB locală, servicii de streaming online, radio prin Internet și Bluetooth și AirPlay 2. Stream prin Spotify, Tidal, Deezer, Amazon Muzic, etc, și  control vocal prin  Amazon Alexa. Marantz NA6006 este compatibil DSD (2,8 / 5 6 MHz), WAV, MP3, AAC, WMA, FLAC și fișierele ALAC. Descărcați HEOS Home Entertainment pentru control vocal și Amazon Alexa. Cu Marantz NA6006 puteti avea si un sistem multiroom pentru ca detine HEOS integrat.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Marantz NA6006 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Marantz NA6006 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.