Marantz 5.2 NR1200, 5 x 135 W, Negru

de la 4 199.00 lei (2 magazine)
Descriere: Receiver stereo slim cu HEOS integrat si conectare in retea Receiverul stereo Marantz NR1200 iti ofera placerea de a te bucura de perfectiunea audio a sunetului de inalta rezolutie. Are o dimensiune compacta si e capabil sa amplifice foarte bine sunetul de inalta fidelitate. Circuitul de amplificare este realizat exclusiv din componente discrete si asigura acel sunet ce poarta amprenta Marantz. NR1200 este perfect pentru pasionatii de muzica ce isi doresc o redare in bune ...

Descriere


Marantz 5.2 NR1200, 5 x 135 W, Negru

Descriere:

Receiver stereo slim cu HEOS integrat si conectare in retea

Receiverul stereo Marantz NR1200 iti ofera placerea de a te bucura de perfectiunea audio a sunetului de inalta rezolutie. Are o dimensiune compacta si e capabil sa amplifice foarte bine sunetul de inalta fidelitate. Circuitul de amplificare este realizat exclusiv din componente discrete si asigura acel sunet ce poarta amprenta Marantz. NR1200 este perfect pentru pasionatii de muzica ce isi doresc o redare in bune conditii a muzicii, functii moderne de streaming si optiuni de conectivitate digitala. Conectivitate versatila prin HDMI ARC: 5 intrari HDMI cu suport full HDCP 2.3, plus o iesire HDMI cu ARC pentru o conectarea la TV cu un singur cablu. NR1200 suporta cele mai recente standarde HDMI si este dotat cu 5 intrari si 1 iesire. Ai suficiente porturi HDMI la care poti conecta TV prin HDMI ARC si multe alte surse, blu-ray player, consola de jocuri video, receptor TV, etc. Si toate acestea pe un aparat mai ingust decat o carcasa de CD.

Caracteristici principale
Dimensiune slim, cu inaltime la jumatate fata de un receiver AV traditional: Ofera o redare exceptionala si recunoscuta calitate audio Marantz.
Amplificare potrivita preferintelor tale audio: Doua canale amplificate prin circuite discrete, fiecare canal stanga/ dreapta cu propriul circuit si putere de 75 W pe canal.
Constructie si performante Hi-Fi: componente dedicate Hi-Fi pentru performante stereo Hi-Fi. Condensatori de putere customizati, componente audio tunate cu precizie de catre specialistii nodtri si circuit digital cu doua DAC-uri.
Conectivitate versatila prin HDM ARC: 5 intrari HDMI cu suport full HDCP 2.3, plus o iesire HDMI cu ARC pentru o conectarea la TV cu un singur cablu
Flexibilitate la configurare: Iesiri de boxe A/B, control de tonuri si doua iesiri de subwoofer.
Redare audio de inalta performanta, la inalta rezolutie: este capabil sa decodeze fisiere audio Hi-Res: ALAC, FLAC si WAV lossless pana la 24-bit/192-kHz — plus, DSD 2.8MHz si 5.6MHz.
Conectezi casti Bluetooth: Asculti muzica sau programele TV folosind castile tale Bluetooth. Poti asculta la casti si in acelasi timp sa ai sunet si in boxe sau separat.
HEOS integrat: Asculti muzica mult mai flexibil, intr-o singura camera sau in mai multe.
Asculti muzica preferata prin servicii de muzica online: Reda muzica din Spotify, Amazon Music, TuneIn, Deezer si multe altele via Bluetooth, AirPlay 2 sau HEOS.
Conectare in reteaua de acasa: vine cu Wi-Fi dual band 2.4GHz/5GHz (doua antene).
Comenzi vocale: Suporta aplicatii de control vocal precum Amazon Alexa, Apple Siri si Google Assistant.
DAB+ / FM tuner: Asculti posturi de radio la o calitate buna a sunetului si fara distorsiuni.
Asculti muzica de pe vinil: receiverul vine cu intrare dedicata pentru conectarea unui pick-up.
O experienta de gaming exceptionla: Functia Auto Low Latency Mode (ALLM) asigura utilizatorilor de Xbox One o sincronizare buna de imagine si sunet atunci cand consola este conectata la un TV compatibil ALLM.
Conectivitate cu Smart TV: NR1200 poate fi controlat si cu telecomanda TV-ului tau via HDMI-CEC.

Un receiver stereo modern
Network receiverul stereo Marantz NR1200 concureaza cu usurinta orice soundbar atunci cand discutam despre un sistem de muzica pentru acasa. Este simplu de configurat si ofera o calitate audio superioara. Putere mai mare si ai libertate mai mare la alegerea boxelor, plus mai multe posibilitati de conectare pentru surse audio si video. Asculti muzica prin serviciile tale preferate de streaming si ai control la indemana de pe telefon. Modern si elegant, NR1200 este o alegere buna pentru sistemul tau de muzica.

Acum poti asculta muzica si prin casti bluetooth conectate la NR1200 (necesita update firmware disponibil in ultima parte a anului 2019). Folosesti aceasta functie cand vrei sa ai mai multa libertate de miscare, dar in acelasi timp sa te bucuri de sunetul din receiver. O folosesti noaptea cand nu doresti sa ii deranjezi pe cei din jur. Poate fi si o solutie pentru compensarea deficientei de auz pentru cei cu probleme. Odata ce ai conectat castile poti alege sa asculti sunetul doar prin casti sau, simultan, prin casti pi prin boxe. Pentru casti ai control separat de volum.

Conectivitate, Streaming & Multi-Room
Asculti muzica prin servicii de streaming de muzica online — Spotify Free si Premium, Amazon Music, Tidal, Deezer si multe altele — via Bluetooth, AirPlay 2 sau HEOS app.
Cu HEOS integrat ai muzica preferata in orice camera a caseti doresti prin transmisie fara fir. Ai nevoie de boxe sau alte echhipemente HEOS in camerele unde vrei muzica si comunicarea este wireless intre ele. Asculti aceeasi melodie in fiecare camerp sau alegi piese diferite in camere diferite, alegerea este a ta. Poti asculta muzica prin servicii de streaming de muzica online precum Spotify, Amazon Music, Tidal, Deezer si multe altele sau accesezi muzica salvata in computer sau pe un HDD legat in retea.

Circuit digital cu doua DAC-uri pentru fiecare canal
Receiverul stereo NR1200 dispune de un DAC de inalta clasa, AK4458 pe 8 canale setat pe o configuratie Dual Differential Mode, ceea ce insemana ca sunt folosite doua DAC-uri per canal, inclusiv pentru canalul dedicat subwooferului. Aceasta schema imbunatateste raportul semnal/zgomot prin cresterea gamei dinamice si ajuta la redarea sunetului cu claritate chiar si pentru fisierele cu rezolutie mica a semnalului audio.

Circuit de putere in oglinda, stanga/dreapta
Circuitul de amplificare este realizat pe o schema cu doua canale separte, design simetric canal stanga/dreapta si sursa de alimentare amplasata central. Acest concept asigura o mai buna separare intre canale si mentine claritatea sunetului in spatiul sonor, asa cum te astepti de la un produs Marantz.

Sunet personalizat Marantz
Marantz are o reputatie consacrata pentru alegerea celor mai bune componente pentru produsele sale din seria Hi-Fi Premium. Inginerii Marantz au selectat si optimizat cu atentie partile componente din NR1200 prin auditii intensive in laboratoarele din Europa si Japonia. Au folosit componente si reglaje specifice pentru a fi capabil sa produca sunetul Hi-Fi.

Transformator de putere izolat de circuitul audio
NR1200 este construit pentru a asigura o redare a sunetului caracterizata de muzicalitatea Marantz. Dispune de un transformator de putere montat separat fata de circuitele de amplificare, preamplificare, modulele wireless si display. Acest fapt reduce interferentele si asigura un sunet curat.

Doua iesiri de boxe A/B
NR1200 are doua iesiri de boxe A/B ce ii permite o configuratie in care poate amplifica doua perechi de boxe in doua camere diferite sau amplifica o singura pereche in modul bi-wire.

Dimensiuni reduse
NR1200 este construit pe un sasiu compact, cu dimensiuni slim si este capabil sa asigure performante acustice de foarte buna calitate. La doar jumatate din inaltimea unui receiver AV traditional, NR1200 asigura acelasi sunet muzical consacrat de Marantz.

Un sunet muzical
Reglaje audio in cele mai mici detalii realizate de maestrii de sunet Marantz pentru acea semnatura sonora unica. Nicio componenta nu trece mai departe fara a fi riguros testata. Astfel ai un sunet muzical de buna calitate din orice sursa conectata la receiver.

Amplificare potrivita pentru o redare audio de calitate
Chiar daca ai inclinatii audiofile, Marantz NR1200 va livra intotdeauna sunet de calitate prin circuitele sale de putere realizate din componente discrete, cu circuit de putere dedicat pe fiecare canal. NR1200 ofera 75W pe canale (8-ohm, 20Hz – 20kHz, 0.08% THD).

Conectivitate HDMI de ultima ora
Include 5 intrari HDMI, fiecare cu suport HDCP 2.3, 4K Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, HLG, High Dynamic Range (HDR10), 21:9 video, 3D si BT.2020 pass-through. Plus, compatibilitate ARC (Audio Return Channel) prin care ai si semnalul audio de la TV transmis printr-un singur cablu HDMI catre receiver. Intrarile HDMI se redenumesc automat daca sursa conectata ofera aceste informatii.

Suporta aplicatii de control prin comenzi vocale
Ai la indemana sisteme de control prin comenzi vocale si tehnologia HEOS integrata. Transmiti comenzi vocale prin Amazon Alexa, Google Assistant si Apple Siri. Prin aceste comenzi vocale poti reda muzica, reglezi volumul sonor, schimbi melodiile, comuti sursele conectate la receiver si multe altele. Poti folosi mai multe aplicatii in acelai timp sau iti alegi una preferata. Functionalitatile difera de la o aplicatie la alta..

AirPlay 2 + Apple Siri
Prin AirPlay 2 asculti muzica preferata din Apple Music sau Spotify, te uiti la YouTube sau Netflix de pe orice iPhone, iPad, Mac sau Apple TV si ai parte de un sunet perfect sincronizat in boxe. Pentru audio multi-room, poti avea semnalul audio transmis wireless catre mai multe dispozitive compatibile AirPlay 2. Ai sunet in mai multe camere, transmis simultan, cu un buffer imbunatatit ce asigura o redare neintrerupta. AirPlay 2 permite controlul si gruparea echipementelor audio compatibile prin Apple Music si Home App. Poti folosi AirPlay 2 prin aceste aplicatii sau folosind comenzi vocale via Siri.

Amazon Alexa
Iti folosesti vocea pentru a comanda ce muzica vrei sa asculti prin acest receiver cu HEOS integrat. Tot ce trebuie sa faci este sa transmiti comenzi vocale catre Alexa. Ii spui ce piesa vrei sa asculti si din ce serviciu online doresti, Spotify, Tidal, Dei multe altele. Sa modifice volumul sonor, sa puna pauza redarii, sa schimbe sursa de muzica sau sa treaca la melodia urmatoare. Toate acestea doar cu vocea.
Cu HEOS si Alexa, poti asculta muzica prin acest aparat si prin altele cu HEOS integrat.

Google Assistant
Transmiti comenzi vocale catre Google Home, Google app sau orice alt dispozitiv compatibil Google Assistant si controlezi muzica pe care vrei sa o asculti prin sistemul tau din casa. Pornesti muzica in aplicatia HEOS, apoi ii transmiti asistentului Google sa cotroleze volumul sonor, sa redea o piesa anume, sa puna pauza, sa treaca la urmatoarea melodie si multe altele.

Redare audio Hi-Res
Decodeaza fisiere audio de inalta rezolutie ALAC, FLAC si WAV lossless pana la 24-bit/192-kHz, precum si DSD 2.8MHz si 5.6MHz (format audiofil SACD). Poti asculta muzica folosind si portul USB de pe panoul frontal sau din alte surse conectate in retea.

Intrare dedicata pentru pick-up
Conectezi cu usurinta un pick-up si te bucuri de minunatul sunet al discurilor de vinil.

Mod Auto Low Latency pentru Xbox One
Auto Low Latency Mode (ALLM) asigura utilizatorilor Xbox One o experiena de gaming mult mai buna printr-o sincronizare mai exacta, atunci cand consola este conectata la un TV compatibil ALLM.

Usor de setat, usor de utilizat
NR1200 are terminale premium pentru conectarea boxelor. Acestea sunt sipuse pe orizontala. Setarea sistemului se realizeaza prin Setup Assistant ce ofera indicatii grafice clare pe ecranul TV, pentru o setare optima in orice fel de configuratie.

Doua iesiri de Subwoofer
Receiverul are doua iesiri de subwoofer. Asta inseamna ca poti conecta doua subwoofere pentru a obtine un bas mai bogat si cu o prezenta mai buna in camera unde ai instalat sistemul de muzica.

Marantz AVR Remote App
Aplicaia Marantz AVR Remote app pentru iOS si Android asigura un control complet pentru cele mai recente receivere Marantz ce au posibilitatea de conectate in retea. O folosesti pentru a porni sau pentru a opri receiverul, reglezi volumul, selectezi sursele si accesezi meniul de setari. Sau poti comuta catre aplicatia HEOS app.

Butoane cu functie Smart Select
Pe telecomanda ai patru butoane prin care poti memora setarile preferate de sunet pentru anumite surse. Apei un buton si receiverul configureaza perfect orice sursa, de la blu-ray player la receptor TV, si pana la posturile tale favorite de internet radio.

 

Conectivitate Smart TV
Poti controla cu usurința receiverul folosind telecomanda de la TV prin functia HDMI CEC. Functionalitate asociata cu un TV Smart. in meniul receiverului setezi “HDMI Control” pe ON, apoi “Smart Menu” pe ON si poti controla NR1200 cu telecomanda de la TV. Meniul Smart isi permite sa accesezi rapid sursele si sa selectezi modurile de sunet surround, sa intri in setarile receiverului si sa folosești butoanele cu memorie Smart Select.

Mod ECO
Modul Eco integrat pe receiver asigura o reducere a consumului de energie. Un ECO metru afisat pe ecranul TV isi permite sa verifici statusul economiei realizate. Utilizezi receiverul in modul power-saving, pentru a reduce la maximum puterea de iesire sau alegi in setari o alta schema de reducere a consumului. Orice varianta ai alege, calitatea sunetului Marantz ramane neschimbata.

Mai mult de 65 de ani de traditie Hi-Fi
Fondata in 1953, compania Marantz are o lunga si bogata istorie in ce priveste dezvoltarea de componente audio, indragite de multi pasionati de muzica si apreciate de criticii de spacilitate de pe intreg globul. Because Music Matters, NR1200 duce mai departe traditia Marantz, de a livra cel mai bun sunet in clasa pentru muzica si filme.

 Biografie:

Avertisment:Producator: Marantz
Model: NR1200
Putere totala Rms(W): 135 W (6 ohm)\n75 W (8 ohm)
Raport Semnal/Zgomot(dB): 74 dB
Impedanta (Ohm): 6\n8
Sistem(canale): 5.2
Semnal 3D: Da
Raspuns in frecventa: 10 Hz-100 kHz
Telecomanda: Da
Consum (W): 210
Dimensiuni (WxHxD) (mm): 440 x 105 x 378
Greutate (kg): 7.9
Site(link) producator: http://www.marantz.ro/ro/products/pages/productdetails.aspx?catid=hometheatre&subcatid=avreceiver&productid=nr1200

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Marantz 5.2 NR1200, 5 x 135 W, Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Marantz 5.2 NR1200, 5 x 135 W, Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.