Mapei Profil din PVC pentru etansarea rosturilor structurale in constructii - Idrostop PVC BI30 (25m/rola)

2 789.96 lei
(1 magazin)
Pentru ca si in domeniul constructiilor tehnologia a evoluat uimitor in ultimii ani, astazi putem utiliza materiale cu adevarat inovatoare, produse ce prelungesc considerabil durata de viata a cladirilor sau a bazinelor ori facilitatilor unde sunt utilizate.   Un astfel de produs este si Idrostop PVC BI 30 de la Mapei. Aceasta banda este folosita ca o bariera impotriva infiltratiilor de apa in fundatii la constructii subterane din beton armat. Este folosita si in cazul piscinelo ...

Descriere


Mapei Profil din PVC pentru etansarea rosturilor structurale in constructii - Idrostop PVC BI30 (25m/rola)

Pentru ca si in domeniul constructiilor tehnologia a evoluat uimitor in ultimii ani, astazi putem utiliza materiale cu adevarat inovatoare, produse ce prelungesc considerabil durata de viata a cladirilor sau a bazinelor ori facilitatilor unde sunt utilizate.

 

Un astfel de produs este si Idrostop PVC BI 30 de la Mapei. Aceasta banda este folosita ca o bariera impotriva infiltratiilor de apa in fundatii la constructii subterane din beton armat. Este folosita si in cazul piscinelor sau a bazinelor de apa.

 

Caracteristici tehnice

 

Idrostop PVC este o bariera foarte flexibila impotriva apei, fiind realizata dintr-o rasina vinilica termo-plastica de inalta calitate. Produsul prezinta o rezistenta mecanica crescuta, dar si la agresiuni chimice in medii alcaline, la apa de mare si acizi.

 

Caracteristici:

 

-rezistenta ridicata la imbatranire cauzata de razele solare, ozon si alti agenti agresivi

 

-poate fi utilizat la structurile din beton supuse la temperaturi de la – 30°C si +70°C

 

Latime 30 cm

 

Cum se aplica

 

Idrostop PVC BI – inglobat in beton. Aceasta banda se pozitioneaza la jumatatea inaltimii fundatiei sau a peretelui, iar banda PVC trebuie intinsa si fixata cu sarma.

 

Idrostop PVC BE – rosturi externe. Aceasta banda PVC este fixata cu sarma direct in cofraj sau pe stratul de beton simplu.

 

Benzile se pot lipi la cald pe santier.

 

Descriere tehnica

 

Banda din PVC pentru etansarea rosturilor structurale

Specificatii tehnice: Latime: 300,temperatura de aplicare permisa: -30 -+70,ambalaj: rola

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mapei Profil din PVC pentru etansarea rosturilor structurale in constructii - Idrostop PVC BI30 (25m/rola) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mapei Profil din PVC pentru etansarea rosturilor structurale in constructii - Idrostop PVC BI30 (25m/rola) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.