Manuka Health Pasta de Dinti cu Manuka MGO 400+ cu Propolis si Ulei de Manuka, 100g

de la 42.50 lei (2 magazine)
Beneficiile pastei de dinți cu Manuka MGO™ 400+, propolis BIO30™ și ulei de Manuka: Datorită proprietății antibacteriane a mierii de Manuka, Pasta de dinți cu Manuka MGO™ 400+, propolis BIO30™ și ulei de Manuka împiedică formarea plăcii bacteriene, protejând astfel împotriva cariilor. În plus, contribuie la sănătatea gingiilor, prevenind şi ameliorând efectele parodontozei. Toate acestea sunt ...

Descriere


Manuka Health Pasta de Dinti cu Manuka MGO 400+ cu Propolis si Ulei de Manuka, 100g

Beneficiile pastei de dinți cu Manuka MGO™ 400+, propolis BIO30™ și ulei de Manuka:

Datorită proprietății antibacteriane a mierii de Manuka, Pasta de dinți cu Manuka MGO™ 400+, propolis BIO30™ și ulei de Manuka împiedică formarea plăcii bacteriene, protejând astfel împotriva cariilor. În plus, contribuie la sănătatea gingiilor, prevenind şi ameliorând efectele parodontozei. Toate acestea sunt completate de acţiunea protectoare, dezinfectantă şi antiinflamatoare a propolisului.

Pasta de dinţi Manuka Health cu ulei de Manuka combină trei ingrediente naturale active care te ajută să îți păstrezi un zâmbet sănătos și frumos:  

  • Propolis BIO30™ cu un mare conţinut de Bioflavonoide certificat la 30mg/g - pentru o igienă orală eficientă
  • Acţiunea unică a Mierii de Manuka MGO™ 400+
  • Uleiul esențial de Manuka ajută la menţinerea sănătăţii dinţilor şi a gingiilor, oferind un gust minunat şi o senzaţie de proaspăt curat.

Notă: Pasta de dinţi cu Manuka MGO™ 400+, propolis BIO30™ și ulei de Manuka nu conţine fluor 

Atenţionare: Propolisul poate cauza reacţii alergice. În acest caz, întrerupeţi utilizarea!
Nerecomandat copiilor sub 4 ani.

Administrare: Pentru rezultate bune, spălaţi-vă pe dinţi după fiecare masă!

Mod de păstrare: Se păstrează la loc uscat și răcoros.

Cantitate: 100 g

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Manuka Health Pasta de Dinti cu Manuka MGO 400+ cu Propolis si Ulei de Manuka, 100g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Manuka Health Pasta de Dinti cu Manuka MGO 400+ cu Propolis si Ulei de Manuka, 100g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.