Mammut Lopată Alugator Pro Light

de la 239.92 lei
(2 magazine)
Lopată de avalanșă ergonomică super puternică Mammut Alugator Pro Light. Lama dreaptă este ideală pentru tăierea profilelor drepte de zăpadă. Lopata de avalanșă este echipată cu o lamă de aluminiu întărită și eloxată, care poate sparge zăpadă în avalanșă. Mânerul proiectat ergonomic asigură o transmisie eficientă a rezistenței, în timp ce crestele de stabilizare oferă o flexibilitate ridicată. Datorită designul său Safety Orange Alugator Pro Light , ocu ...

Descriere


Mammut Lopată Alugator Pro Light

Lopată de avalanșă ergonomică super puternică Mammut Alugator Pro Light. Lama dreaptă este ideală pentru tăierea profilelor drepte de zăpadă. Lopata de avalanșă este echipată cu o lamă de aluminiu întărită și eloxată, care poate sparge zăpadă în avalanșă. Mânerul proiectat ergonomic asigură o transmisie eficientă a rezistenței, în timp ce crestele de stabilizare oferă o flexibilitate ridicată. Datorită designul său Safety Orange Alugator Pro Light , ocupă spațiu minim.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mammut Lopată Alugator Pro Light de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mammut Lopată Alugator Pro Light sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.