Mammut BIONIC KEY LOCK SS20

59.90 lei
(1 magazin)
Model actualizat al unei carabiniere clasice. Bionic Key Lock este realizata prin forjare la cald, reusind astfel sa ofere rezistenta crescuta si greutate redusa. Combinatia de caneluri si clapeta ergonomica permit o manevrare perfecta pentru aceasta carabiniera. Functionalitate si design optimizate pentru catarare si alpinism. rezistenta pe orizontala: 10 kN rezistenta cu clapeta deschisa: 10 kN rezistenta pe verticala: 25 kN lungime: 100 mm greutate: 45 grame ...

Descriere


Mammut BIONIC KEY LOCK SS20

Model actualizat al unei carabiniere clasice. Bionic Key Lock este realizata prin forjare la cald, reusind astfel sa ofere rezistenta crescuta si greutate redusa. Combinatia de caneluri si clapeta ergonomica permit o manevrare perfecta pentru aceasta carabiniera. Functionalitate si design optimizate pentru catarare si alpinism.
rezistenta pe orizontala: 10 kN
rezistenta cu clapeta deschisa: 10 kN
rezistenta pe verticala: 25 kN
lungime: 100 mm
greutate: 45 grame

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mammut BIONIC KEY LOCK SS20 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mammut BIONIC KEY LOCK SS20 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.