MalTec MLS-ML3600W

959.99 lei (1 magazin)
Recomandat pentru aspirarea profesionala a tuturor suprafetelor. Se poate folosi in hale industriale, ateliere. garaje, ateliere, etc. Este echipat cu 3 motoare cu o putere totala de 3000W (3x1000W) care sunt amplasate intr-un capac ergonomic usor de indepartat. Un alt avantaj este golirea usoara a rezervorului datorita structurii mobile pe care este montat. Cele mai importante caracteristici: →posibilitatea de aspirare umeda/uscata; →filtre microbi si impuritat ...

Descriere


MalTec MLS-ML3600W

Recomandat pentru aspirarea profesionala a tuturor suprafetelor. Se poate folosi in hale industriale, ateliere. garaje, ateliere, etc. Este echipat cu 3 motoare cu o putere totala de 3000W (3x1000W) care sunt amplasate intr-un capac ergonomic usor de indepartat. Un alt avantaj este golirea usoara a rezervorului datorita structurii mobile pe care este montat.

Cele mai importante caracteristici:

→posibilitatea de aspirare umeda/uscata;

→filtre microbi si impuritati;

→motoare eficiente;

→diverse accesorii;

→ usor de curatat.

Specificatii:

>Putere motor: 3000W (3x1000W);

>Capacitate rezervor: 80L;

>Usor de curatat;

>Diametrul container:41.5 cm;

>Lungimea furtun: 5.4m;

>Lungime teava: 120 cm;

>Lungime cablu 4m;

>Rezervor din otel inoxidabil;

>Greutate: 26.5 kg.

Filtru SUPER DENSITATE Superioara

Filtru nu permite impuritatilor sa intre in interior. Este demontabil si usor de curatat, sub jet de apa. Datorita materialului din care este confectionat, filtru poate fi folosit in mod repetat.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul MalTec MLS-ML3600W de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru MalTec MLS-ML3600W sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.