MalTec MLS-ML1800-ASH

215.99 lei (1 magazin)
Aspirator Profesional cu Functie de Suflare si Aspirare, Ideal pentru Cenusa si Praf, Putere 1800W, Capacitate Rezervor 18L Specificatii: -Tensiune nominală: 220 V. -Frecvență: 50 Hz. -Putere: 1800 W. -Înălțime cu roți: 44 cm. -Înălțime fără roți: 37 cm. -Diametru: 29 cm. -Diametrul furtunului de aspirare: 4 cm. -Lungime furtun de aspirare: 2 m. -Lungimea cablului de alimentare: 4 m. -Capacitate rezervor: 18L. -Greutate: 4,5 kg. -Funcția de suflare. ...

Descriere


MalTec MLS-ML1800-ASH

Aspirator Profesional cu Functie de Suflare si Aspirare, Ideal pentru Cenusa si Praf, Putere 1800W, Capacitate Rezervor 18LSpecificatii:
-Tensiune nominală: 220 V.
-Frecvență: 50 Hz.
-Putere: 1800 W.
-Înălțime cu roți: 44 cm.
-Înălțime fără roți: 37 cm.
-Diametru: 29 cm.
-Diametrul furtunului de aspirare: 4 cm.
-Lungime furtun de aspirare: 2 m.
-Lungimea cablului de alimentare: 4 m.
-Capacitate rezervor: 18L.
-Greutate: 4,5 kg.
-Funcția de suflare.
Dispozitivul este folosit pentru aspirarea cenușii din diferite tipuri de cuptoare, coșuri de fum și locuri greu accesibile, unde se acumulează praf. Aparatul este echipat cu un tub de aluminiu rezistent la căldură, rezervor rezistent la căldură, un furtun flexibil, realizat dintr-un material foarte rezistent cu spirale metalice rezistente la căldură, aspirator are un mâner pentru transport și filtru HEPA, care asigura posibilitatea de aerisire praf sau murdărie aspirate.
Setul include:
-Aspirator ML1800-ASH.
-Furtun cu acoperire din aluminiu.
-Capăt furtun de aluminiu.
-Filtru HEPA.
-2 x saci.
-Roți.
Echipamentele îmbogățite, ușurința în utilizare și execuția atentă sunt foarte apreciate.Rezervor interior de capacitate 18L, acoperit cu aluminiu pentru durabilitate mult mai mare comparativ cu rezervoarele obișnuite expuse la coroziune.Cel mai mare avantaj este că filtrul HEPA împiedică introducerea celor mai mici particule de praf în cameră, precum și în afara aspiratorului.
În set există câte 2 bucăți de saci - filtre de cenușă, care opresc murdăria și praful. Acesta înlocuiește perfect sacul tradițional.Datorită funcției de suflare, aspiratorul vă ajuta să vă ocupați de frunzele din curte.Roțile permit deplasarea ușoară a aspiratorului. Avantajul este posibilitatea utilizării aspiratorului cu sau fără roți.Furtunul cu acoperire din aluminiu, rezistent la temperaturi ridicate, vă permite să aspirați cenușă caldă (dar nu fierbinte). Acoperirea din aluminiu nu-i reduce flexibilitatea, astfel încât să îl putem folosi ca un furtun normal.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul MalTec MLS-ML1800-ASH de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru MalTec MLS-ML1800-ASH sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.