MAKITA EA6100P45D

MAKITA EA6100P este un motofierastrau robust si foarte usor de manevrat, fiind conceput intr-un nou design. Are un nou sistem de franare a lantului integrata, avand vibratiile amortizate. Functie “Touch&Stop” pornire la rece si oprire eficace printr-un singur buton. Acces la filtrul de aer fara scule. Pompa Primer permite o pornire usoara. Tensionare laterala a lantului. Sistem “Easy Start” . Rezervor combustibil mare permite utilizarea continua timp de 30 de minute. Mo ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


MAKITA EA6100P45D

MAKITA EA6100P este un motofierastrau robust si foarte usor de manevrat, fiind conceput intr-un nou design. Are un nou sistem de franare a lantului integrata, avand vibratiile amortizate. Functie “Touch&Stop” pornire la rece si oprire eficace printr-un singur buton. Acces la filtrul de aer fara scule.

Pompa Primer permite o pornire usoara. Tensionare laterala a lantului. Sistem “Easy Start”. Rezervor combustibil mare permite utilizarea continua timp de 30 de minute. Motofierastrau cu frana electrica. "SafetyMatic” Grosime lant 1.5 mm.

Putere Motor Capacitate cilindrica Lungimea de taiere Greutate in Kg Kit Livrare
3.4 kW / 4.6 CP
2 timpi
61 cmc
45 cm
6.0000
  • lama 45 cm
  • lant 0,325" 1,5 mm
  • aparatoare
  • cheie tubulara 14-22
  • surublenita dreapta
  • cheie torx
  • unealta pentru curatat cilindrul

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul MAKITA EA6100P45D de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru MAKITA EA6100P45D sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.