Majewski Penar neechipat 1 fermoar 2 extensii, Gama St. Right, Colectia Holo Cats, PC-03

35.98 lei
(1 magazin)
Penar neechipat, prevazut cu 1 fermoar si 2 extensii, Majewski, Gama St. Right, Colectia Holo Cats, un penar compact si spatios. Penarul este realizat dintr-un material textil, de foarte buna calitate, rezistent si impermeabil. Penarul este prevazut cu un compartiment si 2 extensii, si dispune de o capacitate mare de echipare, oferind suficient spatiu pentru diverse rechizite: rigla, ascutitoare, compas, instrumente de scris sau instrumente de colorat. Cele doua extensii ale penarului ...

Descriere


Majewski Penar neechipat 1 fermoar 2 extensii, Gama St. Right, Colectia Holo Cats, PC-03

Penar neechipat, prevazut cu 1 fermoar si 2 extensii, Majewski, Gama St. Right, Colectia Holo Cats, un penar compact si spatios. Penarul este realizat dintr-un material textil, de foarte buna calitate, rezistent si impermeabil. Penarul este prevazut cu un compartiment si 2 extensii, si dispune de o capacitate mare de echipare, oferind suficient spatiu pentru diverse rechizite: rigla, ascutitoare, compas, instrumente de scris sau instrumente de colorat. Cele doua extensii ale penarului sunt dotate cu cate un orar, si un cartonas cu tabla inmultirii. Fermoarul penarului este rezistent, dotat cu o zona de prindere cauciucata si profilata, pentru prindere usoara. Elementele de decor sunt acoperite cu material reflectorizant. Dimensiunile penarului sunt urmatoarele: 21x14x3.5 cm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Majewski Penar neechipat 1 fermoar 2 extensii, Gama St. Right, Colectia Holo Cats, PC-03 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Majewski Penar neechipat 1 fermoar 2 extensii, Gama St. Right, Colectia Holo Cats, PC-03 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.