Madre Selva Coș depozitare Flores Salvajes

219.00 lei (1 magazin)
Învăluiți-vă locuința într-o atmosferă plină de viață și culoare. Cu accesorii frumos decorate, împodobite cu imagini cu semnificații aparte sau nuanțe vibrante, puteți crea un decor jucăuș și foarte primitor. Brandul Madre Selva îi fascinează pe toți iubitorii de destinații tropicale prin accesoriile și decorațiunile realizate din materiale naturale cărora li se adaugă pasiunea nemărginită a designerilor pentru culoare și originalitate. ...

Descriere


Madre Selva Coș depozitare Flores Salvajes

Învăluiți-vă locuința într-o atmosferă plină de viață și culoare. Cu accesorii frumos decorate, împodobite cu imagini cu semnificații aparte sau nuanțe vibrante, puteți crea un decor jucăuș și foarte primitor. Brandul Madre Selva îi fascinează pe toți iubitorii de destinații tropicale prin accesoriile și decorațiunile realizate din materiale naturale cărora li se adaugă pasiunea nemărginită a designerilor pentru culoare și originalitate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Madre Selva Coș depozitare Flores Salvajes de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Madre Selva Coș depozitare Flores Salvajes sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.