Madeira Mini scrin de lemn cu cotona MAD8114

729.99 lei (1 magazin)
Bine cunoscutul scrin de lemn de la Madeira cu papiote de ata este acum dsponibil si in varianta cu dimensiuni mai mici, pe langa cel disponibil in varianta profesionala de dimensiuni mai mari. Scrinul este confectionat manual cu esenta de lemn Burr din Padurea Neagra. Cele doua sertarase protejeaza culorile frumoase ale bobinelor de ata Madeira, de lumina si de praf. Reordonarea papiotelor este floare la ureche, deoarece codurile atelor sunt deja inscrise pe fundul fiecarui sertar ...

Descriere


Madeira Mini scrin de lemn cu cotona MAD8114

Bine cunoscutul scrin de lemn de la Madeira cu papiote de ata este acum dsponibil si in varianta cu dimensiuni mai mici, pe langa cel disponibil in varianta profesionala de dimensiuni mai mari. Scrinul este confectionat manual cu esenta de lemn Burr din Padurea Neagra.
Cele doua sertarase protejeaza culorile frumoase ale bobinelor de ata Madeira, de lumina si de praf. Reordonarea papiotelor este floare la ureche, deoarece codurile atelor sunt deja inscrise pe fundul fiecarui sertaras, pentru a putea fi mereu ordonate.
 
Scrinul contine:
  • 24 bobine Cotona, 200 m .
  • 10 bobine Cotona Multicolor, 400 m
  • 3 bobine  Bobbinfil No. 70, 1500 m
  • 2 bobine Monofil, 1000 m
Dimensiunile scrinului sunt 4,5″ x 7,5″ x 9″ inch

 


MAD8114

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Madeira Mini scrin de lemn cu cotona MAD8114 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Madeira Mini scrin de lemn cu cotona MAD8114 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.