Madeira Insertie broderie termocolanta Comfort Wear 1m

13.50 lei
(1 magazin)
Comfort-Wear este un termocolant din jersey, fuzibil, bi-elastic pentru acoperirea partii din spate a broderiei, pentru protejarea pielii de posibile zgarieturi sau iritatii. Elasticitatea si finetea Comfort-Wear asigura un confort ridicat la purtare, permitand libertate maxima de miscare. Comfort-Wear este o tesatura foarte usoara astfel nu se vede prin imbracaminte. Comfort-Wear este fixat pe spatele broderiei folosind un fier de calcat sau o presa termica.  ...

Descriere


Madeira Insertie broderie termocolanta Comfort Wear 1m

Comfort-Wear este un termocolant din jersey, fuzibil, bi-elastic pentru acoperirea partii din spate a broderiei, pentru protejarea pielii de posibile zgarieturi sau iritatii. Elasticitatea si finetea Comfort-Wear asigura un confort ridicat la purtare, permitand libertate maxima de miscare. Comfort-Wear este o tesatura foarte usoara astfel nu se vede prin imbracaminte. Comfort-Wear este fixat pe spatele broderiei folosind un fier de calcat sau o presa termica. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Madeira Insertie broderie termocolanta Comfort Wear 1m de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Madeira Insertie broderie termocolanta Comfort Wear 1m sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.