Madeira Film hidrosolubil AVALON ULTRA 90 microni 50 m x 50 cm

de la 421.08 lei (3 magazine)
Unele tesaturi si materiale sunt greu de brodat, ca de exemplu tricotajele si țesăturile buclate. Tricotajele sunt elastice si necesita stabilizare cand se brodeaza. Iar in cazul tricotejelor mai groase ca si la țesăturile buclate au tendinta de a se ingramadi. Cusaturile se pierd printre bucle astfel stricand aspectul final si calitatea broderiei si este considerat defect de cumparator.Este o modalitate de a evita acest inconvenient cu ajutorul lui AVALON de la Madeira, un fi ...

Descriere


Madeira Film hidrosolubil AVALON ULTRA 90 microni 50 m x 50 cm

Unele tesaturi si materiale sunt greu de brodat, ca de exemplu tricotajele si țesăturile buclate. Tricotajele sunt elastice si necesita stabilizare cand se brodeaza. Iar in cazul tricotejelor mai groase ca si la țesăturile buclate au tendinta de a se ingramadi. Cusaturile se pierd printre bucle astfel stricand aspectul final si calitatea broderiei si este considerat defect de cumparator.Este o modalitate de a evita acest inconvenient cu ajutorul lui AVALON de la Madeira, un film hidrosolubil care vine deasupra materialului. Deoarece sta intre material si broderie, tine presate țesăturile buclate si tricotajele. Ca urmare broderia poate fi realizat cu minime cusaturi ulterioare.
Cum înlăturăm AVALON:AVALON este un film hidrosolubil care se dizolva la prima spalare.

Rupeti excesul de AVALON din jurul broderiei.
Daca articolul brodat nu se spala de îndată, puneti o carpa umeda curata desupra broderiei. Calacati usor pana se usuca. AVALON se dizolva si va fi absorbit de carpa.
Repetati daca AVALON nu a fost complet înlăturat.
Toate reziduurile vor fi înlăturate la prima spalare.

Orice metoda ati alege pentru a înlătura AVALON, este important sa lasati articolul brodat sa se usuce complet.
Depozitare:Pentru a tine folia in conditii optime, depozitati-l in ambalajul impermeabil ferit de temperaturi extreme, fluctuatii de umiditate si raze solare. Pentru a preveni uscarea foliilor partial folosite, se recomanda ambalarea in plastic si sigilarea sa.
Fig. 1: Probleme tipice la tricotaje si la țesăturile buclate: margini in zigzag, detalii distorsionate.  
Fig. 2: MADEIRA AVALON – pus deasupra materialului – garantează broderii de calitate.            
Fig. 3: Niciun compromis in calitate – Broderii cu AVALON: margini si detalii clare.                       

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Madeira Film hidrosolubil AVALON ULTRA 90 microni 50 m x 50 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Madeira Film hidrosolubil AVALON ULTRA 90 microni 50 m x 50 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.