Madeira Film hidrosolubil AVALON PLUS 300 microni 100 m x 50 cm

de la 883.00 lei (3 magazine)
AVALON Plus este un film hidrosolubil și are o structură asemănatoare cu flisellina sau a unei țesături. AVALON Plus este folosit sub material – ca material de suport. Stabilizeaza broderia în timpul procesului de productie, reziduurile fiind complet înlăturate la prima spalare, lasand spatele broderiei perfect curat si comfortabil la purtare. Depozitare:Pentru a tine folia in conditii optime, depozitati-l in ambalajul impermeabil ferit de temperaturi extreme, fluctuati ...

Descriere


Madeira Film hidrosolubil AVALON PLUS 300 microni 100 m x 50 cm

AVALON Plus este un film hidrosolubil și are o structură asemănatoare cu flisellina sau a unei țesături. AVALON Plus este folosit sub material – ca material de suport. Stabilizeaza broderia în timpul procesului de productie, reziduurile fiind complet înlăturate la prima spalare, lasand spatele broderiei perfect curat si comfortabil la purtare.
Depozitare:Pentru a tine folia in conditii optime, depozitati-l in ambalajul impermeabil ferit de temperaturi extreme, fluctuatii de umiditate si raze solare. Pentru a preveni uscarea foliilor partial folosite, se recomanda ambalarea in plastic si sigilarea sa.
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Madeira Film hidrosolubil AVALON PLUS 300 microni 100 m x 50 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Madeira Film hidrosolubil AVALON PLUS 300 microni 100 m x 50 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.