Ma Vie Sans Gluten Cuiburi de tagliatele din orez integral Fara gluten 300 grame

Ma Vie Sans Gluten Cuiburi de tagliatele din orez integral Fara gluten 300 grame
oferte de la
21.25 lei

(2 magazine)
Descriere Cuiburi de tagliatele din orez integral Ma vie sans Gluten Fara gluten 300 grame   Paste bio de orez integral, produs garantat fara gluten. Continut pentru 4-5 persoane "Ma vie sans gluten" inoveaza in calitatea pastelor sale si diversitatea ofertei: gustul si valoarea nutritiva a orezului integral in aceste paste gustoase si textura deosebite. Bogate in proteine, fara sare adaugata. Forma de cuib faciliteaza dozarea. Ingrediente: Faina de orez integral* * in ...

Descriere - Ma Vie Sans Gluten Cuiburi de tagliatele din orez integral Fara gluten 300 grame


Descriere Cuiburi de tagliatele din orez integral Ma vie sans Gluten Fara gluten 300 grame

 

Paste bio de orez integral, produs garantat fara gluten.

Continut pentru 4-5 persoane

"Ma vie sans gluten" inoveaza in calitatea pastelor sale si diversitatea ofertei: gustul si valoarea nutritiva a orezului integral in aceste paste gustoase si textura deosebite. Bogate in proteine, fara sare adaugata. Forma de cuib faciliteaza dozarea.

Ingrediente: Faina de orez integral* * ingredient provenit din Agricultura Ecologica

Recomandari de utilizare: intr-un volum mare de apa sarata fierbeti aproximativ 10 minute (9 minute pentru "al dente"). Pentru a pastra forma nu amestecati excesiv.

Alergeni: lipsa

Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc intr-un loc uscat si racoros, departe de umiditate.

Tara de origine: Agricultura non UE

Certificator: IT-BIO-008; Certificat fara Gluten: AFDIAG FR-011-132

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ma Vie Sans Gluten Cuiburi de tagliatele din orez integral Fara gluten 300 grame de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ma Vie Sans Gluten Cuiburi de tagliatele din orez integral Fara gluten 300 grame sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.