M2TECH Evo Dac Two

2 199.00 lei
(1 magazin)
Noul DAC high resolution Evo DAC Two ofera cam tot ce ti-ai dori de la un DAC: multiple conexiuni, rezolutie inalta, versatilitate, telecomanda, capabil de preamplificare, dimensiuni compacte... si nu in ultimul rand pret accesibil pentru un sunet high end.. Cat despre calitatea sunetului, datorita DAC-ului Sabre 32 bit ES9010K2M conversion IC, M2TECH Evo DAC Two produce un sunet cu o claritate de cristal indiferent de sursa: fisiere high resolution, CD, MP3 din smartphone. Telecomanda ...

Descriere


M2TECH Evo Dac Two

Noul DAC high resolution Evo DAC Two ofera cam tot ce ti-ai dori de la un DAC: multiple conexiuni, rezolutie inalta, versatilitate, telecomanda, capabil de preamplificare, dimensiuni compacte... si nu in ultimul rand pret accesibil pentru un sunet high end..

Cat despre calitatea sunetului, datorita DAC-ului Sabre 32 bit ES9010K2M conversion IC, M2TECH Evo DAC Two produce un sunet cu o claritate de cristal indiferent de sursa: fisiere high resolution, CD, MP3 din smartphone.

Telecomanda ofera controlul volumului, poti astfel sa il folosesti si ca preamplificator daca ai boxe active sau un amplificator de putere.

Se poate folosi cu alimentatorul din dotare, dar este recomandata folosirea sursei de alimentare dedicata Evo Supply Two, pentru maximum de performanta.

Specificatii tehnice DAC M2TECH Evo Dac Two

Inputs:
SPDIF (RCA)
Optical (Toslink)
USB 2.0 high speed
Outputs: analog single-ended (RCA)
Sample frequencies:
PCM 44.1kHz to 384kHz
DoP 64X to 128X
Native DSD 64x to 256x
PCM resolution: 16 bits to 32 bits
Signal-to-Noise Ratio: 106dBA
THD+N: 0.005%
Output Voltage: 2.5Vrms
Output impedance: 2 Ohms
Supply voltage: 7.5VDC to 15VDC
Power Consumption: 2W (@ 9VDC supply)
Size: 105x100x46mm (wxdxh)
Weight: net 0,3kg, gross 0,6kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul M2TECH Evo Dac Two de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru M2TECH Evo Dac Two sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.