Lyngdorf SDA 2400

Amplificatorul de putere digital stereo SDA-2400 versatil are atat intrari analogice, cat si digitale, precum si o gama de caracteristici noi pentru a oferi performante remarcabile intr-o gama larga de aplicatii. Perfect pentru orice configuratie Include atat intrari digitale optice, cat si coaxiale, in plus fata de intrarile analogice traditionale balansate si nebalansate, pentru a se potrivi oricarei configurari posibile. Acest amplificator de putere poate functiona intr-o configura ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Lyngdorf SDA 2400

Amplificatorul de putere digital stereo SDA-2400 versatil are atat intrari analogice, cat si digitale, precum si o gama de caracteristici noi pentru a oferi performante remarcabile intr-o gama larga de aplicatii. Perfect pentru orice configuratie Include atat intrari digitale optice, cat si coaxiale, in plus fata de intrarile analogice traditionale balansate si nebalansate, pentru a se potrivi oricarei configurari posibile. Acest amplificator de putere poate functiona intr-o configuratie traditionala stereo sau multicanal - dar si ca un amplificator de putere la playere media si dispozitive de streaming cu control al volumului integrat. Folosind conexiunile digitale, nu vor exista interferente sau zgomote din surse externe. Intrarile digitale se bazeaza pe cipul Wolfson WM8804 PLL pentru o performanta dinamica excelenta si o toleranta imbunatatita la jitter. Putere inteligenta SDA-2400 va intra automat in modul stand-by cand nu este utilizat. Cand amplificatorul detecteaza un semnal, acesta se va porni automat. Puteti seta ca acesta sa fie intotdeauna pornit - si daca dispozitivul conectat are o iesire de declansare de 12V, acesta poate controla starea de alimentare a SDA-2400 si chiar poate conecta mai multe amplificatoare SDA-2400. Amplificare digitala Lyngdorf este pionierul amplificatoarelor digitale, iar amplificatorul de putere SDA-2400 nu este amplificatorul dvs. de putere digital tipic din clasa D. E mai bun! Are o distorsiune foarte scazuta si liniara si un raport semnal zgomot impresionant, facandu-l alegerea perfecta pentru cei care cauta cel mai pur amplificator de putere de pe piata. Etapa de iesire utilizeaza modularea latimii impulsurilor cu o tehnologie brevetata de optimizare a vitezei comutatorului. Impreuna cu o viteza de comutare fixa , , de 390 kHz si un control de feedback minim, aceasta asigura o distorsiune redusa si liniara in comparatie cu amplificatoarele tipice de clasa D.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lyngdorf SDA 2400 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lyngdorf SDA 2400 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.