Lyngdorf MH-3 alba

1 850.00 lei
(1 magazin)
Bazat pe proiectarea compacta a boxelor Lyngdorf, MH-3 stabileste o noua bariera pentru cat de mic poate fi un difuzor, oferind in acelasi timp performante dinamice la nivel inalt. Cu accent pe reproducerea vocilor deschise si tranzientilor stransi, MH-3 este alegerea optima pentru o instalare compacta de sistem stereo sau camera media cu subwoofere. Design puternic si compact MH-3 este o boxa cu doua cai, cu un difuzor puternic de 4 , montat intr-o carcasa foarte compacta, cu suportur ...

Descriere


Lyngdorf MH-3 alba

Bazat pe proiectarea compacta a boxelor Lyngdorf, MH-3 stabileste o noua bariera pentru cat de mic poate fi un difuzor, oferind in acelasi timp performante dinamice la nivel inalt. Cu accent pe reproducerea vocilor deschise si tranzientilor stransi, MH-3 este alegerea optima pentru o instalare compacta de sistem stereo sau camera media cu subwoofere. Design puternic si compact MH-3 este o boxa cu doua cai, cu un difuzor puternic de 4 , montat intr-o carcasa foarte compacta, cu suporturi de perete. Pentru a avea o performanta audiofila in aceasta incinta extrem de mica, a fost proiectat acest difuzor de 4 cu un magnet cu 50% mai puternic decat difuzoarele traditionale de 4 . Acest design magnetic are ca rezultat o sensibilitate mai mare si un raspuns de frecventa liniar in acest interval de frecventa important. Flexibilitate in instalare MH-3 ofera o flexibilitate semnificativa in amplasare datorita designului compact al incintei si modelului larg de dispersie verticala al designului special al tweeterului. MH-3 poate fi plasat la 12 30 cm deasupra sau sub inaltimea de ascultare fara a compromite experienta de ascultare. Acesta este rezultatul designului foarte compact al tweeterului cu cupola moale, ales pentru structura sa usoara, zgomot redus si raspunsul in frecventa liniara. Acest tweeter are avantajul adaugat de a accentua muzicalitatea asupra calitatilor analitice, oferind astfel o experienta muzicala cu adevarat. Usurinta de instalare este facuta cu un pas mai departe cu incinta foarte compacta conceputa pentru montarea pe perete. Adancimea incintei a fost redusa la putin peste trei inci, asigurand amplasarea discreta impreuna cu cuplarea optima la camera pentru un raspuns de sincronizare aproape perfect. Asa cum ne asteptam de la Lyngdorf Audio, calitatea incintei este evidenta din structura solida care subliniaza atentia asupra reproducerii dinamice a muzicii si a performantelor de inalta calitate.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lyngdorf MH-3 alba de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lyngdorf MH-3 alba sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.