Lyngdorf FR-1 alba

3 670.00 lei
(1 magazin)
Aceasta boxa pe doua cai, full range, aduce design-urile compacte de difuzoare la un nou nivel de performanta, cu muzicalitatea autentica care caracterizeaza Lyngdorf Audio. Concentrarea noastra pe performanta dinamica a dus la un design inchis al incintei cu o unitate slave mare, care suprima frecventa de rezonanta interna si permite basul profund de la aceasta incinta eleganta cu design slim. Conceput pentru montarea pe perete, FR-1 este compact si solid, subliniind atentia asupra re ...

Descriere


Lyngdorf FR-1 alba

Aceasta boxa pe doua cai, full range, aduce design-urile compacte de difuzoare la un nou nivel de performanta, cu muzicalitatea autentica care caracterizeaza Lyngdorf Audio. Concentrarea noastra pe performanta dinamica a dus la un design inchis al incintei cu o unitate slave mare, care suprima frecventa de rezonanta interna si permite basul profund de la aceasta incinta eleganta cu design slim. Conceput pentru montarea pe perete, FR-1 este compact si solid, subliniind atentia asupra reproducerii dinamice a muzicii, fara a sacrifica timbrul natural. Adancimea boxei este redusa la minimum pentru a asigura amplasarea discreta si pentru a mentine difuzoarele cat mai aproape de perete pentru o cuplare optima la camera. Reda excelent fara subwoofer Cu un nou difuzor puternic de 6,5 si iesirea adaugata de la unitatea slave, FR-1 nu are nevoie de suportul unui subwoofer. Difuzorul este proiectat cu un magnet puternic si, impreuna cu unitatea slave de 8 , performanta la frecvente joase este inegalabila intr-un cabinet atat de mic. Vocile sunt exceptional de deschise, iar tranzientii sunt stransi si curati, ceea ce face ca FR-1 sa fie alegerea optima pentru o instalare eleganta pentru casa. Daca doriti sa imbunatatiti performanta in continuare, potrivirea perfecta este un set de woofere Lyngdorf BW-2. Astfel, puteti obtine bass si mai profund si un sunte mai mare. Proiectat cu un sunet impresionant Conurile difuzoarelor sunt fabricate din aluminiu, care este usor si rigid si sunt proiectate cu un singur punct de rupere bine definit, care este usor de contracarat in filtrele interne. Tweeterul de design cu cupola moale din material textil de la Lyngdorf MH-2 este reproiectat pentru a se potrivi cu o putere mai mare, iar rezultatul este convingator cu o sensibilitate ridicata si un sunet impresionant.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lyngdorf FR-1 alba de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lyngdorf FR-1 alba sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.