LumiQuest Mini SoftBox (LQ-108s) - mini softbox cu UltraStrap

LumiQuest Mini SoftBox (LQ-108s) - mini softbox cu UltraStrap
169.99 lei
(1 magazin)
Mini SoftBox se poate folosi pentru a difuza lumina provenita de la blitz si se poate folosi in mod direct sau in mod bounce. Softbox-ul mareste dimensiunea luminii de aproximativ 4-5 ori.LumiQuest Mini SoftBox este folosit pentru a atenua umbrele inestetice si a ilumina uniform o scena, fara a fi nevoie sa folosim  accesorii costisitoare. De asemenea, reduce efectul de ochi rosii si se poate folosi cu succes la fotografia de portret.Ultrastrap-ul, este o banda elastica , de aceea ...

Descriere - LumiQuest Mini SoftBox (LQ-108s) - mini softbox cu UltraStrap


Mini SoftBox se poate folosi pentru a difuza lumina provenita de la blitz si se poate folosi in mod direct sau in mod bounce. Softbox-ul mareste dimensiunea luminii de aproximativ 4-5 ori.LumiQuest Mini SoftBox este folosit pentru a atenua umbrele inestetice si a ilumina uniform o scena, fara a fi nevoie sa folosim  accesorii costisitoare. De asemenea, reduce efectul de ochi rosii si se poate folosi cu succes la fotografia de portret.Ultrastrap-ul, este o banda elastica , de aceea , nu necesita lipirea pe blitz.Cu exceptia cazului in care se specifica altfel, toate accesoriile LumiQuest se potrivesc cu cele mai multe blituri standard. Made in USA .(LQ-108s)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LumiQuest Mini SoftBox (LQ-108s) - mini softbox cu UltraStrap de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LumiQuest Mini SoftBox (LQ-108s) - mini softbox cu UltraStrap sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.