Luminor Environmental Sterilizator cu radiatie UVC Luminor Blackcomb 6.1 LB6-032A-TFL-BC6.1

Este  un sistem de sterilizare a apei cu radiatie UVC cu lungimea de unda de 253,7 nm (nanometri). Aceasta radiatie distruge lantul de ADN al bacteriilor si virusurilor, impiedicandu-le reproducerea. Eficienta germicidala este de 99,99 % in cazul in care lampa UV este folosita conform specificatiilor reactorului (sistemului) din care face parte. Pentru asigurarea unei doze de radiatie de 40 mj / centimetru cub, debitul trebuie sa fie de 8,3 litri / minut. Sistemul trebuie folosit ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Luminor Environmental Sterilizator cu radiatie UVC Luminor Blackcomb 6.1 LB6-032A-TFL-BC6.1

Este  un sistem de sterilizare a apei cu radiatie UVC cu lungimea de unda de 253,7 nm (nanometri). Aceasta radiatie distruge lantul de ADN al bacteriilor si virusurilor, impiedicandu-le reproducerea. Eficienta germicidala este de 99,99 % in cazul in care lampa UV este folosita conform specificatiilor reactorului (sistemului) din care face parte. Pentru asigurarea unei doze de radiatie de 40 mj / centimetru cub, debitul trebuie sa fie de 8,3 litri / minut. Sistemul trebuie folosit in combinatie cu un sistem de microfiltrare sau utrafiltrare care ii asigura micsorarea turbiditatii si care totodata retine microorganismele (protozoare si chisturi) care pot aparea accidental in apa de la retea si care nu sunt distruse de radiatia UVC. Ultimul element din sistemul general trebuie sa fie reactorul cu radiatie UVC. Acest sistem functioneaza cu lampa cu vapori de mercur de joasa presiune RL-290 cu puterea de 15W, care genereaza radiatie UVC cu lungimea de unda de 253,7 nm. Perioada de functionare a  acestei lampi este de 375 zile. Se folosete teaca din sticla de cuart RQ-290 pentru sterilizator cu UVC . Aceasta asigura separarea intre lampa generatoare de radiatie UVC si apa din reactor. Este confectionata din sticla de cuart si este etansata cu garnituri tip ""O"" ring. Sursa de alimentare folosita este RC-B56.02. Aceasta este prevazuta cu un afisaj LCD care indica starea de functionare a lampii si alti parametrii in functie de dotare. Recomandarea noastra: Pentru evitarea distrugerii premature a fitingurilor din material plastic din cauza expunerii la radiatia UV, este preferabila utilizarea coturilor din otel inoxidabil, asa cum se vede in fotografiile cu exemplificari de montaje. O parte dintre adaptoare, fitinguri si tuburi sunt folosite pentru exemplificarea diverselor posibilitati de montaj, nu sunt incluse in oferta si se pot achizitiona separat contra cost. ATENTIE : - FERITI-VA OCHII SI PIELEA DE EXPUNEREA LA ACEST GEN DE RADIATIE. - NU ALIMENTATI LAMPA CU ENERGIE ELECTRICA DECAT DUPA INCHIDEREA ETANSA A REACTORULUI PENTRU CARE ESTE PREVAZUTA. - MANUITI LAMPA CU MANUSI CURATE, ACEASTA FIIND CONFECTIONATA DIN STICLA DE CUART CARE ESTE SENSIBILA LA GRASIMEA DE PE MAINI. - MANUITI CU ATENTIE LAMPA PENTRU A NU SE SPARGE, ACEASTA CONTINAND MERCUR IN STARE LICHIDA, CARE ESTE TOXIC. - LAMPILE UZATE SE DEPUN PENTRU RECICLARE IN CONTAINERELE CU LAMPI CFL (becuri economice,tuburi cu neon, etc) PREZENTE IN MARILE MAGAZINE. - RESPECTATI NORMELE DE LUCRU CU APARATE ELECTRICE SI ELECTRONICE. - MANUITI TEACA CU MANUSI CURATE, ACEASTA FIIND CONFECTIONATA DIN STICLA DE CUART CARE ESTE SENSIBILA LA GRASIMEA DE PE MAINI.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Luminor Environmental Sterilizator cu radiatie UVC Luminor Blackcomb 6.1 LB6-032A-TFL-BC6.1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Luminor Environmental Sterilizator cu radiatie UVC Luminor Blackcomb 6.1 LB6-032A-TFL-BC6.1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.