Lumene Ecran Proiectie Videoproiector Coliseum Premium

Lumene Coliseum Premium este cel mai complet ecran motorizat cu tensiune constanta aplicata asupra canvas-ului pentru a mentine o suprafata perfect plana. Materialul ofera o colorimetrie perfecta si un camp vizual larg, iar spatele negru opac permite amplasarea ecranului in fata unei ferestre. Marginile negre asigura un contrast sporit. Ajustarea fina a tensiunii laterale asigura o perfecta suprafata plana. Sistemul sigur si rapid de atasare permite prinderea pe perete, tavan sau suspe ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Lumene Ecran Proiectie Videoproiector Coliseum Premium

Lumene Coliseum Premium este cel mai complet ecran motorizat cu tensiune constanta aplicata asupra canvas-ului pentru a mentine o suprafata perfect plana. Materialul ofera o colorimetrie perfecta si un camp vizual larg, iar spatele negru opac permite amplasarea ecranului in fata unei ferestre. Marginile negre asigura un contrast sporit. Ajustarea fina a tensiunii laterale asigura o perfecta suprafata plana. Sistemul sigur si rapid de atasare permite prinderea pe perete, tavan sau suspendata. Motorul folosit este Somfy tubular, silentios si fiabil. Interfata de control contine telecomanda cu ajustare fina a pozitionarii, senzor pentru instalare slot-in, trigger input si interfata RS232 pentru integrarea in sisteme automatizate.

 

Disponibil in variantele:
Coliseum Premium 200C, baza 200cm
Coliseum Premium 240C, baza 240cm
Coliseum Premium 270C, baza 270cm
Coliseum Premium 300C, baza 300cm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lumene Ecran Proiectie Videoproiector Coliseum Premium de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lumene Ecran Proiectie Videoproiector Coliseum Premium sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.