Londa Vopsea Permanenta - nuanta 7/4 blond mediu aramiu

de la 19,00 lei (3 magazine)
Vopsea permanenta cu formula EXTRA RICH CRÈME CU MICROSFERE VITAFLECTION, ce acopera pâna la 100% parul alb, coloreaza ton pe ton, închide si deschide pâna la 2 trepte de culoare, permitand aplicarea si penetrarea optima a microsferelor în fiecare fir de par. Efect:  rezultate uniforme de culoare pe lungimi si vârfuri, invaluie parul, îl protejeaza si îi ofera stralucire Obs:  Vopseaua nu vine insotita de oxidant. Oxidantu ...

Descriere


Londa Vopsea Permanenta - nuanta 7/4 blond mediu aramiu

Vopsea permanenta cu formula EXTRA RICH CRÈME CU MICROSFERE VITAFLECTION, ce acopera pâna la 100% parul alb, coloreaza ton pe ton, închide si deschide pâna la 2 trepte de culoare, permitand aplicarea si penetrarea optima a microsferelor în fiecare fir de par.

Efectrezultate uniforme de culoare pe lungimi si vârfuri, invaluie parul, îl protejeaza si îi ofera stralucire
ObsVopseaua nu vine insotita de oxidant. Oxidantul se achizitioneaza separat.
Tip parVopsit.
BeneficiuMentinerea culorii.
Cantitate60 ml.
PentruFemei.
CuloareRoscat.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Londa Vopsea Permanenta - nuanta 7/4 blond mediu aramiu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Londa Vopsea Permanenta - nuanta 7/4 blond mediu aramiu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.