Lomography Lomo Instant Bora Bora, Alb

663.43 lei
(1 magazin)
Lomo Instant Automat Bora Bora este un aparat foto portabil si automat, companionul perfect pentru toate escapadele tale. Aparatul modifica automat timpul de expunere, diafragma si blitul dupa mediul fotografiat pentru a obtine cea mai buna imagine, indiferent de conditiile de iluminare. Tu trebuie doar sa apesi pe declansator.Fiecare moment surprins se va transforma intr-o fotografie fizica, cu detalii si culori extraordinare. ...

Descriere


Lomography Lomo Instant Bora Bora, Alb

Lomo Instant Automat Bora Bora este un aparat foto portabil si automat, companionul perfect pentru toate escapadele tale. Aparatul modifica automat timpul de expunere, diafragma si blitul dupa mediul fotografiat pentru a obtine cea mai buna imagine, indiferent de conditiile de iluminare. Tu trebuie doar sa apesi pe declansator.Fiecare moment surprins se va transforma intr-o fotografie fizica, cu detalii si culori extraordinare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lomography Lomo Instant Bora Bora, Alb de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lomography Lomo Instant Bora Bora, Alb sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.