Logitech Volan G923 TRUEFORCE Sim pentru Xbox One, Xbox Series X/S si PC

de la 1 607.06 lei (8 magazine)
Descriere: Volan LOGITECH G923 TRUEFORCE Sim pentru Xbox One, Xbox Series X/S si PC Simte viitorul curselor Faceti cunostinta cu urmatoarea generatie de volan de curse. Designul premiat Logitech G este reproiectat pentru a se potrivi in fizica jocului, oferind un realism fara precedent. Simtiti cum pistoanele pompeaza, pietrisul se sfarama si fiecare schimbare, drift, se intorc ca niciodata.     TrueForce Technology Simulare Next-Gen Cea mai ...

Descriere


Logitech Volan G923 TRUEFORCE Sim pentru Xbox One, Xbox Series X/S si PC

Descriere:

Volan LOGITECH G923 TRUEFORCE Sim pentru Xbox One, Xbox Series X/S si PC

Simte viitorul curselor

Faceti cunostinta cu urmatoarea generatie de volan de curse. Designul premiat Logitech G este reproiectat pentru a se potrivi in fizica jocului, oferind un realism fara precedent. Simtiti cum pistoanele pompeaza, pietrisul se sfarama si fiecare schimbare, drift, se intorc ca niciodata.

 

 

TrueForce Technology

Simulare Next-Gen

Cea mai recenta inovatie a noastra in tehnologia de feedback fortat se conecteaza direct la motoarele de simulare din joc si la fizica pentru a produce raspunsuri in timp real cu o fidelitate mai mare. Gama de frecvente de feedback este, de asemenea, marita pentru detalii si realism imbunatatite dramatic comparativ cu generatiile anterioare.

 

 

Control al motorului tip closed-loop

Curentul potrivit inseamna cuplul potrivit. Firmware-ul avansat al lui G923 monitorizeaza tot curentul care trece prin motoarele rotilor, regland continuu tensiunea pentru a se potrivi cu iesirile din fizica jocului. Trecand dincolo de setarile implicite, G923 ofera precizie si realism fara precedent.

 

 

Mai multa tractiune, mai putin fum

Iesiti de pe linia de pornire mai curat si mai rapid cu ajutorul asistentei la lansare cu ambreiaj programabil in jocurile acceptate.

 

 

Construit pentru curse

Designul clasic - modernizat. Noua culoare, metalul periat premium, cusaturile din piele in stil auto si pedalele lustruite confera G923 un finisaj profesional. Forma urmeaza functiei cu un marker central integrat si cadran rotativ.

 

 

Controlul jocului direct pe volan

Comenzile complete Xbox Series X/S, Xbox One sunt incorporate chiar in volan. Indiferent de cursa, fiecare comanda este la indemana.

 

Dial de selectie 24 de puncte

Tractiune, cuplu, forta de franare - totul este reglabil de pe un cadran integrat pe care il controlati.

 

Pedala de frana progresiva

Mai receptiv, mai precis. Arcul progresiv imita performanta unui sistem de franare sensibil la presiune pentru o experienta reala de curse. Repozitionati fetele pedalei pentru manevre in calcai si mai mult control.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Logitech Volan G923 TRUEFORCE Sim pentru Xbox One, Xbox Series X/S si PC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Logitech Volan G923 TRUEFORCE Sim pentru Xbox One, Xbox Series X/S si PC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.