Logictherm C3RF+KIT

188.00 lei (1 magazin)
Termostat de ambient digital neprogramabil fara fir Logictherm C3RF Termostatul de camera Logictherm C3RF foloseste un termostat mobil. Nu este necesara o legatura electrica prin cablu la cazanul de incalzire, deoarece termostatul mobil este un emitator care trimite semnale de radio frecventa receptorului. Receptorul este un modul fix legat direct la cazanul de incalzire sau instalatia de climatizare. Receptorul primeşte semnalele de la termostat şi comandã pornir ...

Descriere


Logictherm C3RF+KIT

Termostat de ambient digital neprogramabil fara fir Logictherm C3RF

Termostatul de camera Logictherm C3RF foloseste un termostat mobil. Nu este necesara o legatura electrica prin cablu la cazanul de incalzire, deoarece termostatul mobil este un emitator care trimite semnale de radio frecventa receptorului. Receptorul este un modul fix legat direct la cazanul de incalzire sau instalatia de climatizare.

Receptorul primeşte semnalele de la termostat şi comandã pornirea sau oprirea cazanului prin cablul electric conectat între receptor şi cazanul de incalzire sau instalatia de climatizare.

Termostatul de cameră Logictherm C3 RF este adecvat pentru comanda unui aparat de încălzire sau de climatizare, fiind compatibil cu majoritatea cazanelor de încălzire centrală comercializate în România, indiferent de tensiunea de comandă, (de 24 V sau 230 V).

Termostatul nu este programabil, dar afişajul digital permite măsurarea temperaturii şi reglajul mai precis decat termostatele mecanice.


DATE TEHNICE ALE TERMOSTATULUI (EMITATOR):

Elementul termosensibil: NTC 10 KΩ ± 1% la 25°C Sensibilitatea de comutare: ± 0,2°C sau ± 0,3°C Domeniul de reglaj al temperaturii: 10 - 30°C, din 0,5°C in 0,5°C Domeniul de afisare a temperaturii: 5 - 35°C din 0,1°C in 0,1°C Precizia de masurare: ± 0,5°C Precizia de afisare a temperaturii: ± 0,1°C Temperatura in regimul antiinghet: 7°C Temperatura admisa pentru depozitare: - 10°C ... + 60°C Tensiunea de alimentare: 2 x 1,5 V, baterii alcaline LR6 (AA) Puterea consumata (din baterii): 1,3 mW Durata de functionare a bateriilor: aprox. 1 an Frecventa de lucru: 868,35 MHz Banda de frecventa: 868 - 868,35 MHz Dimensiunea termostatului: 110 x 75 x 45 (fara suport) Masa termostatului fara baterii: 135 gDATE TEHNICE ALE RECEPTORULUI:

Tensiunea de alimentare: 130 V AC, 50 Hz Puterea consumata: 6 W Tensiunea care se poate comuta: 24 V CA / DC, 250 V AC ; 50 Hz Curentul maxim de cuplare: 6 A rezistiv sau 2 A inductiv Raza de actiune: aproximativ 50 m in teren deschis, 30 m in cladire Masa receptorului: 150 gKit montaj/instalare termostat wireless
Kit-ul pentru instalarea unui termostat wireless (Wi-fi) include urmatoarele:

  •  cablu electric plat din cupru 2x0.5 mmp - 2 metri liniari
  •  stecher (fisa bipolara) - 1 buc.
  •  baterii alcaline A6/LR6 1,5 V - 2 buc.


Cablul impreuna cu stecherul se folosesc pentru alimentarea receptorului la reteaua electrica si pentru conectarea receptorului la placa de baza a centralei termice. 
Acest kit este compatibil cu majoritatea termostatelor de ambient fara fir/wi-fi

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Logictherm C3RF+KIT de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Logictherm C3RF+KIT sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.