Livolo VL-C701Z/C7-C3EUZ-13

Ofera eleganta casei tale cu noile produse Livolo: Intrerupator simplu cu touch + Priza tripla Livolo - pe acelasi panou din sticla crystal termorezistenta. Poate fi actionat: - Direct de la intrerupator on/off prin atingere; - De pe smartphone cu ajutorul Hub-ului Livolo ZigBee (montat in doza) sau a noului Hub Livolo ZigBee prin aplicatia Livolo (hub-urile se achizitioneaza separat); - Vocal cu Google Home sau Amazon Alexa. Intermediar intre intrerupator si Google Home sau Amazon Ale ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Livolo VL-C701Z/C7-C3EUZ-13

Ofera eleganta casei tale cu noile produse Livolo: Intrerupator simplu cu touch + Priza tripla Livolo - pe acelasi panou din sticla crystal termorezistenta. Poate fi actionat: - Direct de la intrerupator on/off prin atingere; - De pe smartphone cu ajutorul Hub-ului Livolo ZigBee (montat in doza) sau a noului Hub Livolo ZigBee prin aplicatia Livolo (hub-urile se achizitioneaza separat); - Vocal cu Google Home sau Amazon Alexa. Intermediar intre intrerupator si Google Home sau Amazon Alexa aveti nevoie de Hub-ul Livolo ZigBee (montat in doza) sau noul Hub Livolo ZigBee.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Livolo VL-C701Z/C7-C3EUZ-13 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Livolo VL-C701Z/C7-C3EUZ-13 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.