Livolo VL-C701/C701-13

173,00 lei (1 magazin)
Intrerupator cu touch Livolo din sticla crystal, combinatia perfecta dintre fashion si practic, rezistent la zgarieturi, cu indicator de lumina. Intrerupator simplu + simplu cu touch (atingere ) on/off – cu led albastru – cand intrerupatorul este stins si rosu – cand intrerupatorul este aprins, usor pe folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux. Brand : Livolo ...

Descriere


Livolo VL-C701/C701-13

Intrerupator cu touch Livolo din sticla crystal, combinatia perfecta dintre fashion si practic, rezistent la zgarieturi, cu indicator de lumina. Intrerupator simplu + simplu cu touch (atingere ) on/off – cu led albastru – cand intrerupatorul este stins si rosu – cand intrerupatorul este aprins, usor pe folosit in intuneric, rezistent la zgarieturi, umiditate, mereu va arata impecabil. Potrivit pentru casa, birouri, restaurante, sali de conferinta, hoteluri de lux.

BrandLivolo
Material PanouSticla Crystal termorezistenta
Dimensiune151mm*80mm*40mm
Tensiune maximaAC 110-250V/50-60Hz
Sarcina totala nominala2000 W
Curent maxim5 A
Consum propriumai putin de 0.1mW
TipLight Wall Home Switch.
CertificareCE, RoHS

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Livolo VL-C701/C701-13 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Livolo VL-C701/C701-13 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.