Livolo VL-C392U-82

de la 131.00 lei (2 magazine)
Priza dubla USB Livolo cu rama din sticla, pentru dormitor, birou, util pentru incarcarea telefonului. Produse moderne de inalta calitate. Produsul este compatibil cu doze modulare in 3 module cu distanta dintre suruburi de 85 mm. Priza dubla USB LIVOLO cu rama din sticla, contine 2 prize cu mufa pentru USB, iti incarci telefonul, tableta mult mai usor. Produsul este compatibil cu doze modulare in 3 module cu distanta dintre suruburi de 85 mm. Brand : Livolo Material : sticla, metal si ...

Descriere


Livolo VL-C392U-82

Priza dubla USB Livolo cu rama din sticla, pentru dormitor, birou, util pentru incarcarea telefonului. Produse moderne de inalta calitate. Produsul este compatibil cu doze modulare in 3 module cu distanta dintre suruburi de 85 mm. Priza dubla USB LIVOLO cu rama din sticla, contine 2 prize cu mufa pentru USB, iti incarci telefonul, tableta mult mai usor. Produsul este compatibil cu doze modulare in 3 module cu distanta dintre suruburi de 85 mm.
Brand : Livolo
Material : sticla, metal si plastic
Dimensiune: 118mm*72mm*45mm
Tensiune nominala : 220 V
Tip: Priza dubla USB
Certificare: CE, RoHS

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Livolo VL-C392U-82 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Livolo VL-C392U-82 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.