Livolo Modul Senzor Control Sunet si Lumini, Protocol Zigbee (Auriu)

Noul senzor pentru control sunet si lumini Livolo dispune de o calitate superioara a materialelor. Cu ajutorul aplicatiei Livolo, puteti monitoriza si controla nivelul de sunet sau de lumina. Poate fi automatizat cu alte produse Livolo, iar la detectarea unei intensitati scazute, luminile se vor aprinde. Pentru a functiona, acest senzor are nevoie de Hub-ul Livolo ZigBee. C7-VL-FCJZ-2AP Detalii tehnice ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Livolo Modul Senzor Control Sunet si Lumini, Protocol Zigbee (Auriu)

Noul senzor pentru control sunet si lumini Livolo dispune de o calitate superioara a materialelor. Cu ajutorul aplicatiei Livolo, puteti monitoriza si controla nivelul de sunet sau de lumina. Poate fi automatizat cu alte produse Livolo, iar la detectarea unei intensitati scazute, luminile se vor aprinde. Pentru a functiona, acest senzor are nevoie de Hub-ul Livolo ZigBee.
C7-VL-FCJZ-2AP
Detalii tehnice
CaracteristiciTip senzorSenzor Control Sunet si Lumini
CuloareAuriu

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Livolo Modul Senzor Control Sunet si Lumini, Protocol Zigbee (Auriu) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Livolo Modul Senzor Control Sunet si Lumini, Protocol Zigbee (Auriu) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.