LIV by Linda Vrnakova Saltea pentru masaj și relaxare Bubbles, 110 x 200 cm, roșu - mov

3 790.00 lei
(1 magazin)
Relaxează-te într-un mod stilat și sănătos ♥ Designerul ceh Linda Vrňáková reușește să combine, într-un mod inteligent, utilul cu plăcutul. Cea mai elocventă dovadă a acestei abordări de succes? Saltelele pentru relaxare, umplute cu bile de masaj certificate, din colecția Bubbles. Aceste bile au primit o certificare pentru tratament printr-o metodă tradițională cehă, ce oferă relaxarea perfectă corpului, în timp ce masajul lor delicat ajută la activarea mușc ...

Descriere


LIV by Linda Vrnakova Saltea pentru masaj și relaxare Bubbles, 110 x 200 cm, roșu - mov

Relaxează-te într-un mod stilat și sănătos ♥ Designerul ceh Linda Vrňáková reușește să combine, într-un mod inteligent, utilul cu plăcutul. Cea mai elocventă dovadă a acestei abordări de succes? Saltelele pentru relaxare, umplute cu bile de masaj certificate, din colecția Bubbles. Aceste bile au primit o certificare pentru tratament printr-o metodă tradițională cehă, ce oferă relaxarea perfectă corpului, în timp ce masajul lor delicat ajută la activarea mușchilor. ♥ Pe deasupra, întreg procesul de producție al pieselor concepute de Linda Vrňáková are loc în Republica Cehă, iar materialele folosite sunt 100% de origine europeană.  

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul LIV by Linda Vrnakova Saltea pentru masaj și relaxare Bubbles, 110 x 200 cm, roșu - mov de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru LIV by Linda Vrnakova Saltea pentru masaj și relaxare Bubbles, 110 x 200 cm, roșu - mov sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.