Little Tikes CUTIE PENTRU NISIP TRUNCHI COPAC LT64465

de la 365,00 lei (3 magazine)
Fiecare copil adora zilele insorite de vara, in care poate simti nisipul cald si valurile line ale marii. Ladita cu nisip trunchi de copac de la Little Tikes ii va garanta acestuia distractia alaturi de cei mai buni prieteni. Acestia pot crea povesti interesante si se pot simti ca la mare in fiecare zi. Jucariile de apa sunt incluse in set, astfel ca el va avea la dispozitie toate ustensilele pentru a se juca intreaga zi in aer liber. Cutia este prevazuta cu capac, pentru a impiedica i ...

Descriere


Little Tikes CUTIE PENTRU NISIP TRUNCHI COPAC LT64465

Fiecare copil adora zilele insorite de vara, in care poate simti nisipul cald si valurile line ale marii. Ladita cu nisip trunchi de copac de la Little Tikes ii va garanta acestuia distractia alaturi de cei mai buni prieteni. Acestia pot crea povesti interesante si se pot simti ca la mare in fiecare zi. Jucariile de apa sunt incluse in set, astfel ca el va avea la dispozitie toate ustensilele pentru a se juca intreaga zi in aer liber. Cutia este prevazuta cu capac, pentru a impiedica imprastierea nisipului. Cutia poate fi umpluta si cu apa, fiind prevazuta cu dop pentru scurgere. Nisipul nu este inclus. Produsul necesita asamblare. Varsta recomandata: 12 luni - 6 ani.
Cod producator: LT64465

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Little Tikes CUTIE PENTRU NISIP TRUNCHI COPAC LT64465 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Little Tikes CUTIE PENTRU NISIP TRUNCHI COPAC LT64465 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.