Little Dutch DOT - Pure Blue 170 x 120 cm

Adaugati putina caldura camerei copiilor cu acest covor din colectia Little Dutch! Acesta va conferi personalitate unui decor simplu, iar suprafata sa moale ii va invita pe copii sa se joace pe el cu picioarele goale.  Punctul forte al colectiei DOT il reprezinta alinierea cu intreaga colectie a produselor Little Dutch, in special cu textilele din colectia PURE si jucariile din colectia PURE & NATURE, dar nu numai.  Covorul Pure Blue are culoarea albastra cu puncte ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Little Dutch DOT - Pure Blue 170 x 120 cm

Adaugati putina caldura camerei copiilor cu acest covor din colectia Little Dutch! Acesta va conferi personalitate unui decor simplu, iar suprafata sa moale ii va invita pe copii sa se joace pe el cu picioarele goale.

Punctul forte al colectiei DOT il reprezinta alinierea cu intreaga colectie a produselor Little Dutch, in special cu textilele din colectia PURE si jucariile din colectia PURE & NATURE, dar nu numai.

Covorul Pure Blue are culoarea albastra cu puncte de culoare alb.

Covorul din colectia DOT Little Dutch este dreptunghiular, de dimensiunea 170 x 120 cm si este finisat cu ciucuri pe laturile inguste.

Important de stiutFiecare covor din colectia de covoare Little Dutch este tesut manual din bumbac reciclat 100%, in conditii comert echitabil.
Dimensiuni170 x 120 cm
Greutate3.4 kg
MaterialBumbac reciclat 100%, certificat OEKO-TEX
Instructiuni de ingrijireSe poate spala in masina de spalat la program de 30 de grade. Nu uscati in uscator.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Little Dutch DOT - Pure Blue 170 x 120 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Little Dutch DOT - Pure Blue 170 x 120 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.