Little Doctor Tensiometru mecanic petru copii LD 61

127.00 lei
(1 magazin)
Tensiometru mecanic petru copii Little Doctor LD 61, stetoscop inclus. Este proiectat sa masoare tensiunea arteriala la copii conform metodei Korotkov. Tensiometrul este recomandat sa fie utilizat in conditiile specifice clinicilor si spitalelor, dar si in conditiile de acasa, ca mijloc suplimentar de observatie medicala. Tensiunea arteriala este masurata prin ascultarea tonurilor Korotkov cu stetoscopul si prin citirea valorilor pe manometru.Caracteristici:Tensiometru profesional;Mano ...

Descriere


Little Doctor Tensiometru mecanic petru copii LD 61

Tensiometru mecanic petru copii Little Doctor LD 61, stetoscop inclus. Este proiectat sa masoare tensiunea arteriala la copii conform metodei Korotkov. Tensiometrul este recomandat sa fie utilizat in conditiile specifice clinicilor si spitalelor, dar si in conditiile de acasa, ca mijloc suplimentar de observatie medicala. Tensiunea arteriala este masurata prin ascultarea tonurilor Korotkov cu stetoscopul si prin citirea valorilor pe manometru.

Caracteristici:

Tensiometru profesional;
Manometru metalic;
Manseta cu circumferinta de 18 - 26 cm (pentru copii);
Stetoscop inclus;
Supapa metalica;
Dimensiuni marcate si inel metalic pentru fixare.

Specificatii:

Tip: Mecanic;
Metoda de masurare: Korotkoff;
Material manometru: Metal;
Diametru manometru: 45 mm;
Tip supapa: Supapa de metal;
Circumferinta manseta: 18 - 26 cm;
Material manseta: Bumbac;
Interval masurare tensiune arteriala: 0 – 300 mmHG;
Interval indicare tensiune arteriala: 0 – 300 mmHG;
Interval eroare admisa: ± 3 mmHg;
Dimensiuni: 115 x 185 x 75 mm;
Greutate: 351 g.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Little Doctor Tensiometru mecanic petru copii LD 61 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Little Doctor Tensiometru mecanic petru copii LD 61 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.