Litera Arte vizuale și abilități practice. Caiet de lucru. Clasa a III-a

10.12 lei (1 magazin)
Caietul este conceput după noua programă școlară. Prezentat într-o formă deosebit de atractivă, materialul oferă exemple de activități pe care copiii le pot urmări cu ușurință. Fiecare sarcină propusă completează conținutul lecțiilor din manualul de clasa a III-a, declarat câștigător la licitația organizată de MECS. ...

Descriere


Litera Arte vizuale și abilități practice. Caiet de lucru. Clasa a III-a

Caietul este conceput după noua programă școlară. Prezentat într-o formă deosebit de atractivă, materialul oferă exemple de activități pe care copiii le pot urmări cu ușurință. Fiecare sarcină propusă completează conținutul lecțiilor din manualul de clasa a III-a, declarat câștigător la licitația organizată de MECS.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Litera Arte vizuale și abilități practice. Caiet de lucru. Clasa a III-a de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Litera Arte vizuale și abilități practice. Caiet de lucru. Clasa a III-a sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.