Linomatik Motor poarta culisanta 600 kg SLIDE6-N

890.00 lei (1 magazin)
Automatizare poarta culisanta  LINOMATIK  SLIDE6 - 600 kg. Produs cu  3 ani garantie .   Aceasta automatizare de poarta se poate folosi la porti de pana la 8 metri lungime si care cantaresc pana in 600 kg.              Noua generație de motoare LINOMATIK     LINOMATIK SLIDE6-N  este un motor dedicat pentru automatizarea portilor culisante. Acesta este un motor puternic si de incredere, un produs excelent din clasa sa. Este proiectat pentru ...

Descriere


Linomatik Motor poarta culisanta 600 kg SLIDE6-N

Automatizare poarta culisanta LINOMATIK SLIDE6 - 600 kg. Produs cu 3 ani garantie.

 

Aceasta automatizare de poarta se poate folosi la porti de pana la 8 metri lungime si care cantaresc pana in 600 kg. 

 

 

 

 

 

 

Noua generație de motoare LINOMATIK

 

 

LINOMATIK SLIDE6-N este un motor dedicat pentru automatizarea portilor culisante. Acesta este un motor puternic si de incredere, un produs excelent din clasa sa. Este proiectat pentru a putea deschide porti mari de pana la 8 metri si cu greutate maxima de 600 kg. Aceste caracteristici il recomanda pentru a face fata aplicatiilor tale de deschidere automata a portii, ani la rand, fiind un produs fiabil si extrem de rezistent. Panou sau de control iti ofera numeroase beneficii: reglarea puterii, auto-inchidere, scadere treptat de viteza si alte functii utile.

 

 

 

 

 

Fabricat din materiale de calitate pentru o durata de viata lunga 

 

 

Motorul automatizarii LINOMATIK este puternic, are protectie termica si roti din otel masiv, cadru din plastic rezistent, capace din plastic ABS pentru o durata de viata lunga, limitator electro-mecanic cu capac de protectie de cauciuc. Acestea fac din SLIDE6 o automatizare de poarta culisanta profesionala.

 

 

 

 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Linomatik Motor poarta culisanta 600 kg SLIDE6-N de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Linomatik Motor poarta culisanta 600 kg SLIDE6-N sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.