Lila Rossa Sterilizator UV cu gratar Professional 9007, 10 W

201.00 lei
(1 magazin)
Sterilizator pe baza de lumina UV-C, cu tava, care se poate folosi pentru streilizarea tuturor ustensilelor dintr-un salon de infrumusetare. Sterilizator cu lumina ultravioleta, putere de 10W, ergonomic, incapator si cu un design modern. Sterilizatorul UV este conceput pentru a steriliza instrumentarul din orice salon de infrumusetare. Specificatii: - dimensiuni: 40 x30 x 14 cm; - timp de sterilizare: 30-45 min; - putere neon: 10 W. Mod de utilizare: Deschideti sterilizatorul s ...

Descriere


Lila Rossa Sterilizator UV cu gratar Professional 9007, 10 W

Sterilizator pe baza de lumina UV-C, cu tava, care se poate folosi pentru streilizarea tuturor ustensilelor dintr-un salon de infrumusetare. Sterilizator cu lumina ultravioleta, putere de 10W, ergonomic, incapator si cu un design modern. Sterilizatorul UV este conceput pentru a steriliza instrumentarul din orice salon de infrumusetare.

Specificatii:


- dimensiuni: 40 x30 x 14 cm;

- timp de sterilizare: 30-45 min;

- putere neon: 10 W.

Mod de utilizare:


Deschideti sterilizatorul si asezati pe tava ustensilele pe care doriti sa le sterilizati, inchideti sterilizatorul. Porniti sterilizatorul cu butonul de pornire/oprire. Cand se aprinde lumina in interior, atunci incepe sterilizarea. Dezinfectarea dureaza aprox. 45 min. Pentru a opri apasati butonul de pornire/oprire.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lila Rossa Sterilizator UV cu gratar Professional 9007, 10 W de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lila Rossa Sterilizator UV cu gratar Professional 9007, 10 W sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.