Lila Rossa Pila electrica, 25.000 rpm, Argintiu

266.00 lei
(1 magazin)
Pila electrica Lila Rossa, 25.000 rpm, argintiu, ideala pentru uz profesional, dar si pentru acasa. Creata dupa un design elegant, pila electrica are doua sensuri de rotatie. Este extrem de silentioasa, usoara, practica si poate fi usor transportata.Este dotata cu extensie flexibila, dotare foarte importanta pentru finisarea unghiilor. Freza electrica se poate folosi pentru pilire, crearea formei patului unghial, buffing, pentru aplicarea de pierce-uri, etc. Freza poate fi actionata at ...

Descriere


Lila Rossa Pila electrica, 25.000 rpm, Argintiu

Pila electrica Lila Rossa, 25.000 rpm, argintiu, ideala pentru uz profesional, dar si pentru acasa. Creata dupa un design elegant, pila electrica are doua sensuri de rotatie. Este extrem de silentioasa, usoara, practica si poate fi usor transportata.

Este dotata cu extensie flexibila, dotare foarte importanta pentru finisarea unghiilor. Freza electrica se poate folosi pentru pilire, crearea formei patului unghial, buffing, pentru aplicarea de pierce-uri, etc. Freza poate fi actionata atat manual, cat si la picior.

Caracteristici generale:

Freza are un buton special pentru a seta viteza de rotatie;
Se livreaza cu 6 rezerve si 6 ineluse pentru pilirea gelului de pe unghii;
Suport pentru freza electrica pe motoras, suport detasabil pentru freza electrica si pedala de picior;
25.000 rpm;
AC 220-240V 50Hz DC 3-12V, 0.8A, 10W;
Culoare: Argintiu.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lila Rossa Pila electrica, 25.000 rpm, Argintiu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lila Rossa Pila electrica, 25.000 rpm, Argintiu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.