Lifegear Mark X

2 049.00 lei
(1 magazin)
Banda de alergare Life Gear Mark X cu aspectul său excepțional, motorul puternic de 2,5 CP și suprafata de 41 cm, tipică benzilor de alergare de acasă, este o achiziție ideală pentru începători. Butoane de control al vitezei instantanee și măsurarea ritmului cardiac pe balustrade.Folosiți banda de alergare Life Gear Mark X prin aplicația FitShow și alegeți dintr-o mulțime de antrenamente. Datorită designului său ușor de utilizat și rabatabil, banda de alergat Life G ...

Descriere - Lifegear Mark X


Banda de alergare Life Gear Mark X cu aspectul său excepțional, motorul puternic de 2,5 CP și suprafata de 41 cm, tipică benzilor de alergare de acasă, este o achiziție ideală pentru începători. Butoane de control al vitezei instantanee și măsurarea ritmului cardiac pe balustrade.

Folosiți banda de alergare Life Gear Mark X prin aplicația FitShow și alegeți dintr-o mulțime de antrenamente. Datorită designului său ușor de utilizat și rabatabil, banda de alergat Life Gear Mark X poate fi un partener ideal de antrenament în casa dvs.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lifegear Mark X de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lifegear Mark X sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.