Lifegear Banda de alergare electrica Active

1 729.00 lei
(1 magazin)
Bandă de alergare Life Gear Active –Raport perfect calitate-preț, utilizare facilă.Life Gear Active 97019 banda de alergare,cu aspectul atrăgător si cu motorul puternic de 2.0 cai putere,este o alegere excelenta pentru mersul sau jogging!Banda de alergare Life Gear Active are un aspect deosebit, fiind prevăzut cu un motor puternic, de 2 cai putere, precum cu o suprafață de alergare caracteristica benzilor de alergare pentru domiciliu, cu lățime de 40 cm si cu lungime de 120 ...

Descriere - Lifegear Banda de alergare electrica Active


Bandă de alergare Life Gear Active –Raport perfect calitate-preț, utilizare facilă.

Life Gear Active 97019 banda de alergare,cu aspectul atrăgător si cu motorul puternic de 2.0 cai putere,este o alegere excelenta pentru mersul sau jogging!

Banda de alergare Life Gear Active are un aspect deosebit, fiind prevăzut cu un motor puternic, de 2 cai putere, precum cu o suprafață de alergare caracteristica benzilor de alergare pentru domiciliu, cu lățime de 40 cm si cu lungime de 120cm,este o achiziție ideală pentru cei care sunt începători în alergare. Este ușor de utilizat și datorită formei sale multilaterale, banda de alergare Life Gear poate fi partenerul ideal pentru un antrenament la domiciliu, în fiecare zi.

Setati datele de viteză și urmariti datele de antrenament (viteza, caloriile arse, distanta, timpul și ritmul cardiac)pe afișajul LCD. Acesta este dotat cu 16 programe presetate și intensități diferite, care pot fi motivante.

Ușor de utilizat,are 3 grade de inclinatie,cu reglare manuala,datorită cadrului său rabatabil și necesității reduse de depozitare, performanța deosebită oferită de Life Gear,poate fi atinsă chiar și de către dumneavoastră, la propriul domiciliu.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lifegear Banda de alergare electrica Active de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lifegear Banda de alergare electrica Active sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.