Lifegear Banca de forta reglabila F1

699.00 lei
(1 magazin)
Bancă de împins de calitate excepţională pentru antrenarea muşchilor pectorali. Cu funcţie de suport pentru greutăţi. Aparatul poate fi pliat. Recomandat pentru exerciţii de împins din poziţie orizontală şi pentru exerciţiile picioarelor. Spătarul şi scaunul sunt confortabili şi foarte uşor ajustabili.Spătarul aparatului universal de împins este înclinabil în 3 poziţii, dar se poate ajusta în unghi vertical şi negativ. Banca are aparat pentru picioare. Datorit ...

Descriere


Lifegear Banca de forta reglabila F1

Bancă de împins de calitate excepţională pentru antrenarea muşchilor pectorali. Cu funcţie de suport pentru greutăţi. Aparatul poate fi pliat. Recomandat pentru exerciţii de împins din poziţie orizontală şi pentru exerciţiile picioarelor. Spătarul şi scaunul sunt confortabili şi foarte uşor ajustabili.

Spătarul aparatului universal de împins este înclinabil în 3 poziţii, dar se poate ajusta în unghi vertical şi negativ. Banca are aparat pentru picioare. Datorită posibilităţii de ajustare variabile puteţi efectua multe exerciţii diferite.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Lifegear Banca de forta reglabila F1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Lifegear Banca de forta reglabila F1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.