Life Extension 5-LOX Inhibitor with ApresFlex 60 cps

159,00 lei (1 magazin)
5-lipoxigenaza (5-LOX) este un membru al familiei de enzime lipoxigenaze. Transforma acizii grasi in leucotriene si, pe masura ce imbatranim, nivelul acestora creste. Nivelurile in exces ale enzimei 5-LOX pun in miscare raspunsuri inflamatorii care au fost legate de efectele legate de imbatranire. Alimentele bogate in acizi grasi omega-6, cum ar fi carnea rosie, carnea de pasare, ouale si produsele lactate, declanseaza supraproductia de acid arahidonic. Ca raspuns la niveluri ridicate ...

Descriere


Life Extension 5-LOX Inhibitor with ApresFlex 60 cps

5-lipoxigenaza (5-LOX) este un membru al familiei de enzime lipoxigenaze. Transforma acizii grasi in leucotriene si, pe masura ce imbatranim, nivelul acestora creste. Nivelurile in exces ale enzimei 5-LOX pun in miscare raspunsuri inflamatorii care au fost legate de efectele legate de imbatranire. Alimentele bogate in acizi grasi omega-6, cum ar fi carnea rosie, carnea de pasare, ouale si produsele lactate, declanseaza supraproductia de acid arahidonic. Ca raspuns la niveluri ridicate de acid arahidonic, organismul produce enzima 5-LOX. 5-LOX transforma acidul arahidonic in compusi proinflamatori precum leucotriena B4, o molecula care mediaza atacurile la articulatii, peretii arteriali si alte tesuturi. Vestea buna este ca s-a demonstrat ca un extract din planta indiana Boswellia serrata neutralizeaza 5-LOX. Folosita de secole pentru a ajuta la inflamatie, boswellia actioneaza ca un inhibitor natural de 5-LOX care ii blocheaza efectele nedorite. Un compus boswellia numit AKBA (acid 3-O-acetil-11-ceto-s-boswellic) pare a fi cheia din spatele actiunii sale benefice. Problema este ca boswellia este slab absorbita in sange. Din acest motiv, este introdusa o forma de boswellia numita ApresFlex , care se absoarbe in sange mult mai bine decat extractele de boswellia disponibile anterior. Fiecare capsula vegetariana de 100 mg de inhibitor 5-LOX cu ApresFlex ofera suficient AKBA activ pentru o zi. Compozitie: Extract ApresFlex (Boswellia serrata) (rasina de guma) [std. la 20% acid 3-O-acetil-11-ceto-s-boswellic (AKBA) (20 mg)]:100 mg Alte ingrediente: celuloza microcristalina, celuloza vegetala (capsula), silice, stearat vegetal. Dozare si utilizare Doza zilnica recomandata este de o (1) capsula cu sau fara alimente sau conform indicatiilor medicului. Avertizari A nu se lasa la indemana copiilor. Nu depasiti doza recomandata. Nu cumparati daca sigiliul exterior este rupt sau deteriorat. Daca urmati un tratament pentru o afectiune medicala sau daca sunteti insarcinata sau alaptati, va rugam sa consultati mai intai medicul dumneavoastra.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Life Extension 5-LOX Inhibitor with ApresFlex 60 cps de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Life Extension 5-LOX Inhibitor with ApresFlex 60 cps sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.