Liebherr SWTNes 4285

de la 11 389.00 lei (2 magazine)
BluPerformance   Mai mult volum in interior pentru alimente, spatios si eficient energetic in timpul functionarii, silentios si confortabil in manipulare si cu un design excelent: In domeniul refrigerarii si congelarii, aparatele Liebherr BluPerformance stabilesc noi accente si standarde.       NoFrost   Cu NoFrost, bunul de congelat este congelat prin intermediul aerului recirculat si umiditatea este derivata. Ca urmare, compartime ...

Descriere


Liebherr SWTNes 4285

BluPerformance
 
Mai mult volum in interior pentru alimente, spatios si eficient energetic in timpul functionarii, silentios si confortabil in manipulare si cu un design excelent: In domeniul refrigerarii si congelarii, aparatele Liebherr BluPerformance stabilesc noi accente si standarde.
 
 
 
NoFrost
 
Cu NoFrost, bunul de congelat este congelat prin intermediul aerului recirculat si umiditatea este derivata. Ca urmare, compartimentul congelator ramane intotdeauna fara gheata, iar alimentele mai ingheata.
 
 
 
 
DuoCooling
 
Cu doua circuite de agent frigorigen controlate separat, DuoCooling permite setarea precisa si independenta a temperaturii combinatiilor frigorifice din frigider si congelator . Intre frigider si congelator nu are loc schimbul de aer. Sunt evitate transferul de miros si uscarea produselor alimentare.
 
 
 
IceMaker cu racord de apa fix
 
Cu IceMaker cu racord de apa fix, cuburile de gheata de cea mai inalta calitate sunt disponibile pentru fiecare ocazie.
 
 
 
Display color 2,4”
 
Display-ul tactil de inalta rezolutie, cu contrast ridicat de 2,4” si display color cu bloc electronic tactil este integrat in spatele usii si permite o setare intuitiva a temperaturii.
 
 
 
Maner cu mecanism de deschidere integrat
 
Manerele robuste cu mecanism de deschidere integrat in optica nobila si de calitate superioara, permit o deschidere usoara confortabila si fara efort.
 
 
 
PowerCooling
 
Sistemul puternic PowerCooling asigura o racire rapida a produselor proaspete depozitate si o temperatura uniforma de racire in intregul interior. Filtrul de carbune activ FreshAir integrat in ventilator curata aerul circulant si elimina mirosurile neplacute. Functia de reamintire din sistemului de comanda indica momentul in care filtrul trebuie schimbat.
 
 
 
Softsystem
 
SoftSystem integrat in usa, amortizeaza miscarea la inchiderea usii si asigura o inchidere deosebit de blanda chiar si cand usa interioara este incarcata complet.
 
 
 
SuperFrost
 
Pentru racirea blanda a vitaminelor alimentelor proaspat depozitate, SuperFrost creeaza rezerve mai mari de temperaturi reci. Recomutarea temperaturii de -32°C in compartimentul congelator la temperatura initiala, se realizeaza in functie de timp sau cantitate si contribuie astfel, la economisirea energiei electrice.
 
 
 
Garnitura a usii
 
Garnitura usii reversibila, sustine depozitarea alimentelor in conditii de siguranta. Optic adecvat pentru culoarea usii sau a carcasei, poate fi usor conectata, curatata sau inlocuita, permitand astfel, o igiena perfecta.
 
 
 
VarioSpace
 
Prin indepartarea compartimentelor congelator si a rafturilor intermediare din sticla aflate in spate, se creeaza VarioSpace, sistemul practic pentru spatiul de depozitare suplimentar.
 
 

SWTNes 4285

Detalii tehnice
Caracteristici generale Tip produs Combina frigorifica
Clasa de eficienta energetica D
Consum energetic 187.25 kWh/an
Casa climatica SN-T
Autonomie fara curent 16 ore
Volum net total (l) 289
Frigider Compartimente frigider 4
Congelator Volum net congelator (l) 133
Sistem de racire congelator NoFrost
Proces de dezghetare Automat
Capacitate de congelare (kg/24 h) 9
Compartimente congelator 5
Iluminare interioara LED
Functii si tehnologii Functie super-congelare Da
Sistem de avertizare pentru usa deschisa Da
Altele Numar maxim de sticle (0.75 L): 48
Caracteristici fizice Culoare Argintiu
Dimensiuni (cm) 185 x 68.5 x 60
Nivel de zgomot 37 dB
Greutate neta 97.2 kg
Greutate bruta 102.4 kg

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Liebherr SWTNes 4285 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Liebherr SWTNes 4285 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.