Liebherr SGNbs 4385, Inox

8 549.00 lei (1 magazin)
  BluPerformance Mai mult volum în interior pentru alimente, spaţios şi eficient energetic în timpul funcţionării, silenţios şi confortabil în manipulare şi cu un design excelent: În domeniul refrigerării şi congelării, aparatele Liebherr BluPerformance stabilesc noi accente şi standarde.   NoFrost Cu NoFrost, bunul de congelat este congelat prin intermediul aerului recirculat şi umiditatea este derivată. Ca urmare, compart ...

Descriere


Liebherr SGNbs 4385, Inox

 

BluPerformance

Mai mult volum în interior pentru alimente, spaţios şi eficient energetic în timpul funcţionării, silenţios şi confortabil în manipulare şi cu un design excelent: În domeniul refrigerării şi congelării, aparatele Liebherr BluPerformance stabilesc noi accente şi standarde.

 

NoFrost

Cu NoFrost, bunul de congelat este congelat prin intermediul aerului recirculat şi umiditatea este derivată. Ca urmare, compartimentul congelator rămâne întotdeauna fără gheaţă, iar alimentele mai îngheaţă.

 

IceMaker cu racord de apă fix

Cu IceMaker cu racord de apă fix, cuburile de gheaţă de cea mai înaltă calitate sunt disponibile pentru fiecare ocazie.

 

Display color 2,4”

Display-ul tactil de înaltă rezoluţie, cu contrast ridicat de 2,4” şi display color cu bloc electronic tactil este integrat în spatele uşii şi permite o setare intuitivă a temperaturii.

 

Mâner cu mecanism de deschidere integrat

Mânerele robuste cu mecanism de deschidere integrat în optică nobilă şi de calitate superioară, permit o deschidere uşoară confortabilă şi fără efort.

 

LED

Iluminarea perfectă a sertarelor congelatoare extinse este asigurată de LED-uri puternice, durabile şi ecologice.

Sertare pe role cu rulare uşoară

Pentru a îndepărta produsele în mod optim, cu un efort minim, chiar şi în cazul sarcinii maxime, sertarele congelatoarelor BluPerformance sunt aşezate pe roţi cu rulare uşoară. Pentru îndepărtarea sau depozitarea convenabilă a produselor, în special în cazul aparatelor mai înalte, sertarul superior se înclină uşor la extragere. Datorită poziţiei şi dimensiunii sale, sertarul inferior este ideal pentru depozitarea gheţii, ierburilor şi a altor ambalaje mici.

SmartDevice

La aparatele Liebherr marcate cu „SmartDevice”, SmartDeviceBox permite controlul aparatului şi utilizarea altor servicii prin calculatoare şi dispozitive mobile. SmartDeviceBox poate fi comandată ca accesoriu. La unele aparate, SmartDeviceBox este deja integrat, este indicat de „i” în denumirea aparatului - de exemplu „KBi 4350”.

SmartSteel

SmartSteel reduce semnificativ vizibilitatea amprentelor. Prin finisarea oţelului superior, suprafeţele SmartSteel sunt foarte uşor de curăţat şi rezistente la zgârieturi.

Softsystem

SoftSystem integrat în uşă, amortizează mişcarea la închiderea uşii şi asigură o închidere deosebit de blândă chiar şi când uşa interioară este încărcată complet.

SuperFrost

Pentru răcirea blândă a vitaminelor alimentelor proaspăt depozitate, SuperFrost creează rezerve mai mari de temperaturi reci. Recomutarea temperaturii de -32°C în compartimentul congelator la temperatura iniţială, se realizează în funcţie de timp sau cantitate şi contribuie astfel, la economisirea energiei electrice.

Garnitură a uşii

Garnitura uşii reversibilă, susţine depozitarea alimentelor în condiţii de siguranţă. Optic adecvat pentru culoarea uşii sau a carcasei, poate fi uşor conectată, curăţată sau înlocuită, permiţând astfel, o igienă perfectă.

VarioSpace

Prin îndepărtarea compartimentelor congelator şi a rafturilor intermediare din sticlă aflate în spate, se creează VarioSpace, sistemul practic pentru spaţiul de depozitare suplimentar.

 

Volum totalVolum compartimente de congelareDin care compartiment congelator cu 4 steleTensiuneFrecvenţăPutere racordatăClasa de eficienţă energeticăConsumul de energie în 24 de oreConsum anual de energieClasă climaticăNivelul de zgomotClasa emisiilor sonore de aer
276 l
277 l
276,9 l
220-240 V ~
50/60 Hz
1,3 A 248 W
D
0,542 kWh / 24h
198,32 kWh/a
SN-T
37 dB
C
Domeniu temperatură congelatorSistem de comandăOperareZone individuale de temperaturăAfişaj temperaturăSemnal de avertizare în caz de defecţiuneFrostControlAlarmă uşăSiguranţă pentru copiiSuperFrostSmartGrid-readyAmortizare a închideriiCu posibilitate de conectare la reţea (SmartDevice) *SmartDeviceBox
-14 °C până la -28 °C
Display tactil TFT de 2,4”, color, cu afişaj digital al temperaturii
Touch
0
Congelator
optic şi acustic
optic şi acustic
Automat
cu posibilitate de postechipare
Timp de depozitare în caz de defecţiuneCapacitatea de congelare totalăProducţie de cuburi de gheaţăNoFrostCaracteristică steleTehnologie refrigerareProces de dezgheţare congelatorSertaredintre care pe şine telescopicedintre care pe role extensibileMaterial suprafeţe de depozitareVarioSpaceSistem de iluminareAcumulatori de răcireTăviţă pentru cuburi de gheaţăIceMakerSistem FrostSafe
9,00 h
18,00 kg / 24h
0,80 kg / 24h
4
NoFrost
automat
9
5
1
Sticlă
Iluminare LED
2
0
Racord de apă fix
cu sertare închise de jur împrejur şi cu suprafaţa frontală transparentă
;Design uşăCuloare carcasăMaterial uşăMaterial pereţi lateraliMâner
HardLine
BlackSteel
Uşă din oţel inoxidabil cu SmartSteel
Oţel superior cu SmartSteel
Mâner din aluminiu cu mecanism de deschidere integrat

 

 

Dimensiuni exterioare (Î/L/A)Înălţime / lăţime / adâncime (cu ambalaj)Greutate (fără ambalaj)

185 / 60,0 / 66,5 cm
1.927,0 / 615,0 / 751,0 mm
79,00 kg

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Liebherr SGNbs 4385, Inox de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Liebherr SGNbs 4385, Inox sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.